9370.039 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Speciale hoofdkussens>Bamboekussen

Lucovitaal Bamboe Ondersteuningskussen 1ST

Neemt hinderlijke drukpunten weg

Korting 40%
59,95 35,97

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Lucovitaal Bamboe Ondersteuningskussen neemt hinderlijke drukpunten weg en zorgt ervoor dat u vol energie wakker wordt. De hoes is gemaakt van bamboevezel en is ademend, antibacterieel, hypoallergeen en voert warmte op natuurlijke wijze af. Daarnaast zorgt de vulling van zachte orthopedische vezels voor ondersteuning, verlicht de drukpunten en verbetert de lichaamshouding en bloedcirculatie van het lichaam. Hierdoor wordt een rustige en ontspannen slaaphouding gecreëerd. Tevens is dit ondersteuningskussen ook uitermate geschikt om te gebruiken op een massagebank als ondersteuning bij massages, fysiotherapie behandelingen, tijdens de zwangerschap en als voedingskussen voor uw baby.

Lucovitaal Bamboe Ondersteuningskussen:
- neemt hinderlijke drukpunten weg
- laat u vol energie wakker worden
- ontspant nek, schouder en rug
- is ademend, hypoalllergeen en antibacterieel
- perfect voor alle slaaphoudingen: rug, zij en buik


BamboLux® van Lucovitaal
Met BamboLux® worden onze producten duurzaam en verantwoord geproduceerd. De bamboe die hier gebruikt wordt heeft alleen zonlicht en regenwater nodig om te groeien, waardoor een duur irrigatiesysteem niet nodig is. Bovendien wordt het overtollige regenwater opgevangen, om tijdens drogere periodes meerdere malen opnieuw gebruikt te worden. Het water dat nodig is voor het kleuren van de bamboe, wordt ook hergebruikt. Bamboe heeft de goede eigenschap dat het niet herbeplant hoeft te worden, omdat er nieuwe planten groeien uit de wortels onder de grond. Daarnaast zorgt bamboe voor meer absorptie van koolstofdioxide uit de lucht en produceert ongeveer 30% meer zuurstof dan reguliere bomen. Verder blijven de wortels na het oogsten van de plant intact, waardoor er minder gevaar is voor bodemerosie. De productieopbrengst van bamboe is 10x zo groot in vergelijking met katoen, op basis van hetzelfde landoppervlak. Dit betekent dat er dus minder grond nodig is om de bamboe te verbouwen.

Hoe te gebruiken?
Het bamboe ondersteuningskussen is onder druk verpakt. Voor eerste gebruik het kussen goed laten luchten. Na 24 uur heeft het zich gevuld met lucht en is het kussen klaar voor gebruik. Het kussen niet wassen of buiten in de regen leggen om te luchten. Gebruik indien gewenst een extra kussensloop om vervuiling te voorkomen.
Ingredienten

Ingrediënten
Vulling: 100% polyethervezel, hoes: 100% bamboevezel. 

Heeft u een vraag over Lucovitaal Bamboe Ondersteuningskussen 1ST?