Let op: uw bestelling wordt niet morgen, maar binnen 2 werkdagen geleverd. Lees hier waarom

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Promensil Tabletten 30TB
Promensil Tabletten 30TB
Promensil Tabletten 30TB1
Promensil Tabletten 30TB2

Promensil Tabletten 30TB

Korting 35%
Adviesprijs 23,14 15,00
  • Merk: Promensil
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 9323705004045
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  32  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Bij opvliegers en nachtelijk transpireren

Algemeen

Speciaal voor het tegengaan van typische overgangsverschijnselen is Promensil ontwikkeld. Het is het enige volledig natuurlijke supplement met klinisch bewezen werkzaamheid en veiligheid bij overgangsverschijnselen. Het wordt om deze redenen veel aangeraden door artsen en gyneacologen.

Tijdens de overgang neemt de productie van oestrogeen in de eierstokken af. De schommelingen in het lichaam die dit tot gevolg heeft kunnen leiden tot overgangsverschijnselen. Bekende verschijnselen zijn onder meer opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen.

Bekend is dat vrouwen in Aziatische en Latijns-Amerikaanse samenlevingen zich goed voelen tijdens de overgang. Bovendien profiteren vrouwen in deze culturen van sterke botten en behoud van een goede cholesterolspiegel. De oorzaak van dit verschil ligt in onder andere de voeding. In deze culturen eet men veel peulvruchten, zoals bonen, erwten, soja en rode klaver. Deze zijn allen rijk aan isoflavonen. Isoflavonen zijn voedingsstoffen en worden ook wel plantaardige hormonen genoemd. Isoflavonen helpen voor het behoud van een goede balans tijdens de overgang. Daarnaast ondersteunen isoflavonen het behoud van een goede botgezondheid en een verantwoord cholesterol.

Rode klaver extract bij overgangsverschijnselen * zoals:
- Opvliegers *
- Nachtelijk transpireren *

- Wisselende stemmingen *

*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Dosering
De aanbevolen dosering van Promensil is 2 tabletten per dag. Promensil wordt bij voorkeur ingenomen tijdens de maaltijd. Wanneer u de overgangsverschijnselen vooral overdag ervaart, neemt u Promensil ’s ochtends bij het ontbijt. Wanneer de overgangsverschijnselen zich vooral ’s nachts voordoen, dan neemt u Promensil bij de avondmaaltijd.
Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten

Rode klaverextract (Trifolium pratense)

200 mg

Natuurlijke isoflavonen

80 mg

Ingredienten
Dicalciumfosfaat (vulstof), rode klaver extract, microkristallijn cellulose (vulstof), hydroxypropylmethylcellulose (tablet coating), kleurstoffen: titaniumdioxide en ijzeroxide, polyethyleenglycol (tablet coating), siliciumdioxide (vloeimiddel), magnesiumstearaat (smeermiddel), alpha tocoferol (antioxidant) en cellulose (bindmidde).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist