9373.256 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Rustgevende supplementen>Spanning en stress

Orthica Magnesium Plus Capsules 60TB

Met Ashwagandha voor geestelijke ontspanning

Korting 30%
23,09 16,16
  • Merk:  Orthica
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8714439554363
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Orthica Magnesium Plus Capsules combineert de positieve eigenschappen van organisch gebonden magnesiumglycerofosfaat met het ayurvedsiche tonicum Ashwagandha. Ashwagandha wordt al duizenden jaren lang gebruikt als Ayurvedisch kruid en wordt ook wel ‘Indiase ginseng’ genoemd. Dit supplement is een perfecte aanvulling op de dagelijkse voeding wanneer u zichzelf vermoeid, lusteloos of prikkelbaar voelt. Een ondersteuning van lichaam en geest is dan zeer belangrijk.

De magnesium in dit supplement is organisch gebonden in Magnesiumglycerofosfaat. Deze vorm hoeft je lichaam niet eerst om te zetten, en dat maakt het goed opneembaar. Het product wordt aangeboden in capsules en is daardoor ook als poeder te gebruiken. Als extra bevat dit magnesiumsupplement ook Ashwagandha. Dit kruid wordt al duizenden jaren gebruikt in de Ayurveda, en wordt ook wel Indiase ginseng genoemd. Zowel magnesium als Ashwagandha zijn gunstig voor een goede geestelijke balans Magnesium draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid, is goed voor de gemoedstoestand en is gunstig voor een goede geestelijke balans. Ashwagandha helpt je bij het behouden van je energieniveau en je gevoel van vitaliteit.

Orthica Magnesium Plus Capsules:
- magnesium draagt bij aan een geestelijke veerkracht
- magnesium bestrijdt moeheid en vermoeidheid
- bevat Ashwaghandha

Dosering
De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.


Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per 2 capsulesRI*

Mineralen (elementaire hoeveelheid)magnesium (-glycerofosfaat)

150 mg

40%

Kruiden - planten(bestanddelen)Withania Somniferaextract (ashwagandha) (2,5% withanolides)

150 mg


* referentie inname

Ingrediënten
Magnesiumglycerofosfaat, rundergelatine, Withania Somniferaextract, vulstof (microkristallijne cellulose).

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

EtiketEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Orthica Magnesium Plus Capsules 60TB?

Meer uit ons assortiment