DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Nova Vitae GTF Chromium Tabletten 180TB
Nova Vitae GTF Chromium Tabletten 180TB

Nova Vitae GTF Chromium Tabletten 180TB

29,77
  • Merk: Nova Vitae
  • Inhoud: 180TB
  • EAN: 8717473098138
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  13  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Potentieert de activiteit van insuline en speelt een rol in de omzetting van glucose en de productie en opslag van glycogeen

Algemeen
Nova Vitae GTF Chromium, het Glucose Tolerantie Factor (GTF) molecuul bevat niacine (Vitamine B3) en de drie aminozuren glycine, glutaminezuur en cysteïne. Regelmatig wordt ook wel gesproken van polynicotinaat. De ontdekking van de rol van GTF binnen de gezondheid bewijst meer en meer van onschatbare waarde te zijn. Het molecuul assisteert insuline in haar rol om het de cellen mogelijk te maken glucose op te nemen, waaruit energie kan worden vrijgemaakt en de synthese van vetzuren en cholesterol. GTF potentieert de activiteit van insuline en speelt een rol in de omzetting van glucose en de productie en opslag van glycogeen (energie). Veel mensen hebben een verminderd vermogen om GTF zelf te produceren. Het wordt in het lichaam opgebouwd uit chroom, vitamine B3 (nicotinezuur) en de drie aminozuren glycine, glutaminezuur en cysteïne. Veel voedsel bevat lage chroomgehaltes, t.g.v. moderne landbouwmethoden en bereidingsprocessen. Bovendien verhogen sommige voedingsmiddelen de afbraak van (GTF) chroom en verminderen aldus de beschikbaarheid voor het lichaam. Er is bovendien in verschillende onderzoeken aangetoond dat na toediening van glucose (suiker) een verhoogde uitscheiding van chroom in de urine optreedt. Dagelijkse suppletie met GTF Chroom voorziet het lichaam van extra chroom. GTF chroom kan daarom een waardevol supplement zijn op de voeding. Dit preparaat bevat de echte GTF Chroom in kant-en-klare vorm, zodat een hoge biologische activiteit is verzekerd.

Toegestane gezondheidsclaims met betrekking tot chroom:

  • ondersteunt de normale stofwisseling van vetten, koolhydraten en eiwitten
  • zorgt mede voor de instandhouding van een normale bloedsuikerspiegel

Dosering
Volwassenen nemen als voedingssupplement 1 maal per dag 1 tablet bij voorkeur bij een maaltijd met wat water in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

GTF Chroom (picolinaat)

200 mcg

Ingrediënten
Chroom picolinaat, isomalt, cellulose, silica en plantaardig magnesiumstearaat.

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist