DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Futuro (3M)

Kies voor professionaliteit: vermijd én voorkom pijn bij het bewegen! Met Futuro (3M) is er voor veel blessures een oplossing. Dat kan bijvoorbeeld met deze producten: braces en bandages voor de enkel & voet, elleboog, hand & pols, knie, nek & rug en armen & rug. Lees meer

Wat is FUTURO?

FUTURO is een merk (onderdeel van 3M) dat zich specialiseert in braces en bandages om bewegen makkelijker en pijnvrijer te maken. Zie het als een hulpstuk om beter te kunnen bewegen. FUTURO producten houden de natuurlijke warmte van het lichaam vast en behouden zo een comfortabele warmte rondom het gewricht. FUTURO heeft al veel mensen geholpen bewegen makkelijker te maken en wordt ondersteund door een deskundigenpanel van ingenieurs en medische zorgverleners. De producten van FUTURO streven ernaar een positief effect te hebben bij de preventie en verlichting van gewrichtspijn. Met ruim 70 jaar ervaring en verspreide kennis over de hele wereld kan FUTURO met recht een belangrijke speler worden genoemd in de wetenschap achter bewegen middels braces en bandages.

Hoe werken de braces en bandages van FUTURO?

De vraag luidt dan hoe FUTURO ervoor kan zorgen dat mensen die pijn ervaren met bewegen, de gunstige effecten voelen van deze hulpstukken. Dit komt vooral omdat de producten ondersteuning bieden door druk uit te oefenen op zowel het gewricht als het onderliggende zachte weefsel. Op deze manier wordt de pijn verzacht en wordt bewegen - dat zo belangrijk is in ons leven - weer simpeler.

Welke braces en bandages zijn er?

Avonturen met FUTURO


Avontuur is alles. Het gaat over het doorbreken van routine, iets nieuws proberen en kijken wat er mogelijk is. FUTURO ™ maakt braces om u te ondersteunen bij allerlei soorten avonturen. U kunt dus vol vertrouwen een kans wagen om iets nieuws te proberen.

Op zoek naar verlichting

De reden van de pijn die u nu ervaart kan verschillend van aard zijn. Hoe is de pijn ontstaan? Het kan zijn dat u te maken hebt met chronische gewrichtspijn die zich in de loop der tijd langzaam heeft ontwikkeld, of met plotselinge pijn als gevolg van een recent letsel. In beide gevallen wilt u hulp en vooral verlichting van het storende gevoel dat u nu ervaart. FUTURO houdt zich precies daar mee bezig.
* Heeft u pijn aan uw gewrichten? Raadpleeg dan eerst altijd een arts om te zien wat u hier aan kunt doen.

Kunt u FUTURO bandages reinigen?

Dit is zeker mogelijk. Op het moment dat de braces en bandages vies zijn geworden kunt u deze schoonmaken. Indien het hulpstuk scharnieren, klemmen of metalen spalken heeft, moeten deze wel eerst worden verwijderd. Was het vervolgens met zachte zeep (met de hand) in warm water. Gebruik hier geen wasmachine voor!

Kunt u het FUTURO product dragen als u slaapt?

Nee. De producten van FUTURO zijn uitsluitend bedoeld voor overdag en mogen niet tijdens het slapen gedragen worden, tenzij een arts of ander medisch professional u dit aanraadt. Er zijn wel uitzonderingen qua nachtelijk dragen van FUTURO producten, maar dit wordt dan expliciet aangegeven in de productbeschrijving, zoals bij de Nachtpolsbandage; de naam zegt het al.

Heeft u vragen over FUTURO bandages en braces?

Heeft u nog een vraag over de producten van FUTURO, neem dan contact op met onze gediplomeerde drogisten. Zij kunnen u de juiste raad voor dit moment bieden en zekerheid geven over uw situatie.