Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Probiotica

Vitals Microbiol Trio Platinum Capsules 60CP

Bevat 20 miljard eenheden LGG, LA-5 en BB-12

69,95
  • Merk:  Vitals 
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8716717003334
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Vitals Microbiol Trio Platinum Capsules bevat 20 miljard bacterien die levend op de plaats van bestemming arriveren. Dit product is een combinatie van de bekende stammen LA-5 (Lactobacillus Acidophilus), BB-12 (Bifidobacterium Lactis) en LGG (Lactobacillus Rhamnosus GG). Door deze combinatie is een super trio ontstaan.

Kwaliteit en levensvatbaarheid
Het geavanceerde productieproces van Chr. Hansen zorgt ervoor dat de capsules in de gesloten verpakking 2 jaar houdbaar zijn buiten de koelkast. Dit is in de praktijk en in de winkel wel zo handig natuurlijk. Bovendien heeft Vitals gekozen voor donker violet glas (bijna zwart) dat de inhoud beschermt tegen de invloeden van lucht, licht en vocht. Daarnaast zit in de verpakking een vochtabsorberend zakje en wordt de verpakking hermetisch afgesloten met een luchtdicht aluminium seal. Hiermee wordt de levensvatbaarheid van deze bacteriestammen verder gewaarborgd.

Dosering
1 capsule per dag met ruim water innemen, bij een maaltijd of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten
Samenstelling per capsule (dagdosering): 

Lactobacillus rhamnosus GG, LGG®

10 miljard cfu*

Lactobacillus acidophilus, LA-5®

5 miljard cfu*

Bifidobacterium, BB-12® (B. lactis)

5 miljard cfu*

*Colony Forming Units (aantal levensvatbare bacteriën die in staat zijn zich te vermenigvuldigen en een kolonie te vormen).

Dit product bevat originele bacterieculturen van Chr. Hansen. LGG®, LA-5® en BB-12® zijn geregistreerde handelsmerken van Chr. Hansen.

Ingredienten
Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus (bevat melk), Bifidobacterium lactis, vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), antiklontermiddel: rijstconcentraat.

Allergenen informatie
Bevat melk. Vrij van gluten, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten) en is vrij van GMO.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Microbiol Trio Platinum Capsules 60CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100