Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.568 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Goede nachtrust>Goede nachtrust complex

Valdispert Nacht Melatonine Tabletten 30TB

Voor een natuurlijke nachtrust (valeriaan)

Korting 25%
15,99 11,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving
  Algemeen
  Valdispert Nacht Melatonine Tabletten is een natuurlijke rustgever met krachtige 3-voudige formule met valeriaanwortelextract, slaapmutsje en melatonine. Het valeriaanextract is afkomstig van de wortel waarvan een zuiver geconcentreerd extract van wordt gemaakt van hoge kwaliteit. Valeriaan geeft een ontspannen, rustig gevoel en zorgt voor een natuurlijke nachtrust*. Daarnaast zijn de bladeren van het slaapmutsje bekend om hun positieve invloed op het behouden van een natuurlijke slaap*. Melatonine is een lichaamseigenstof die in onze pijnappelklier wordt aangemaakt. Bij het slaap-waakritme speelt de lichaamseigen productie van melatonine een belangrijke rol.

  Valdispert Nacht Melatonine Tabletten:
  - met krachtige 3-voudige formule
  - bevat valeriaanwortelextract en slaapmutsje
  - voor een natuurlijke nachtrust (valeriaan)
  - behoud van uw natuurlijke slaap (slaapmutsje)
  - geeft geen gewenning

  * Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

  Dosering
  Kort voor het slapen 1 tablet innemen. Slik de dragee in z'n geheel door, bijvoorbeeld met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Valdispert Nacht Melatonine kan regelmatig en gedurende langere tijd gebruikt worden.

  Waarschuwingen
  Gebruik wordt afgeraden voor kinderen onder de 18 jaar, bij zwangerschap, bij borstvoeding, bij auto-immuunziekten of wanneer u anti-depressie middelen of anti-migraine middelen gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

  Ingredienten

  Ingrediënten
  L-tryptofaan, vulstof (cellulose), valeriaanextract (Valeriana officinalis), vulstof (calciumfosfaat), griffonia extract (Griffonia simplicifolia), slaapmutsje extract (Eschscholtzia californica), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), stabilisator (vernette natriumcarboxymethylcellulose), geharde katoenzaadolie, antiklontermiddel (siliciumdioxide), nicotinamide, glansmiddel (polydextrose, hydroxypropylmethylcellulose), kleurstof (titaandioxide), calciumpantothenaat, pyridoxine hydrochloride, MCT olie (geharde kokosolie), melatonine, antiklontermiddel (talk).

  Heeft u een vraag over Valdispert Nacht Melatonine Tabletten 30TB?

  Meer uit ons assortiment