Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Antioxidanten

Vitals R-Alfaliponzuur 100CP

De gestabiliseerde vorm van natuurlijk alfaliponzuur

Korting 28%
44,95 32,36
  • Merk:  Vitals 
  • Inhoud: 100CP
  • EAN: 8716717002115
  • Op voorraad:  25  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Alfaliponzuur is een zwavelhoudend vetzuur dat van nature in elke cel van het menselijk lichaam voorkomt. Het lichaam kan zelf alfaliponzuur aanmaken en het komt voor in vrijwel alle voeding al is het in beperkte mate. Alfaliponzuur is zowel vet- als wateroplosbaar.

Natrium-R-lipoaat is de gestabiliseerde vorm van de natuuridentieke, lichaamseigen R-alfaliponzuur waarbij het is gebonden aan natrium. De meeste producten op de markt zijn een mengvorm van synthetische (S-vorm) en lichaamseigen alfaliponzuur (R-vorm). Dit vanwege prijs én omdat R-alfaliponzuur in zijn pure vorm erg instabiel en temperatuurgevoelig is. Dat is met de natrium-R-lipoaat verbinding verleden tijd. R-alfaliponzuur heeft een hogere biologische beschikbaarheid dan de synthetische vorm.

Dosering
1-2 capsules per dag of zoals geadviseerd. Bij 2 capsules verspreid over de dag innemen.

Waarschuwingen
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Dit product is een voedingssupplement. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Ingredienten

Ingredienten
100 mg R-alfaliponzuur (uit Bio-enhanced® natrium-R-lipoaat)

Bio-enhanced® is een geregistreerd handeslmerk van GeroNova Research Inc. 

Rijstconcentraat, vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel).

Allergenen informatie
Vrij van gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten, en is vrij van GMO.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals R-Alfaliponzuur 100CP?