Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Enzymen

Vitals PeaPure Capsules 90CP

zuivere palmitoylethanolamide zonder hulpstoffen

Korting 27%
65,00 47,67
  • Merk:  Vitals
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 8716717002481
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
De Vitals PEA Pure 400mg Capsules zijn ontwikkeld om de hoeveelheid Palmitoylethanolamide in het lichaam aan te vullen. Palmitoylethanolamide (PEA, spreek uit peejaa) is een lichaamseigen stof die in de cel aangemaakt kan worden als reactie op bepaalde prikkels. Ook bevat voedsel kleine hoeveelheden van deze stof, met name eieren, pinda’s, soja, (orgaan)vlees en vis.

In bepaalde situaties waarbij er een verhoogde behoefte bestaat, kan het zinvol zijn extra PEA te nemen in de vorm van een supplement. Omdat PEA lichaamseigen is wordt het uitstekend opgenomen uit de darm en gemakkelijk getransporteerd naar de weefsels. Na gebruik wordt het eenvoudigweg in de cel afgebroken tot zijn bouwstenen. Voor een optimale opname en benutting van PEA is het van groot belang om te kiezen voor een supplement dat zo zuiver mogelijk is en een hoge dosering heeft. PEA Pure bevat 400 mg zuivere palmitoylethanolamide per vegetarische capsule zonder onnodige toevoegingen.

Dosering
Gedurende de eerste twee maanden driemaal daags een capsule bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. De dagdosering kan ook in twee keer ingenomen worden (bijvoorbeeld in de ochtend twee capsules en ’s avonds een capsule). Voor een snellere werking kan het zinvol zijn om de capsules te openen, de inhoud op een lepeltje te doen en onder de tong te strooien. Laat het poeder dan zo veel mogelijk in de mond oplossen.

Gebruikers van PEA Pure merken meestal verbetering in de eerste weken van het gebruik. Pas na twee maanden consequent gebruik kan de werking van PEA Pure goed beoordeeld worden. Vanaf dat moment wordt duidelijk of langer gebruik zinvol is. Wanneer na twee maanden het gewenste effect bereikt is, kan de dosering in veel gevallen worden verlaagd naar tweemaal daags een capsule.

Vanaf vier maanden kunt u overwegen om:
-door te gaan met de inname van tweemaal daags een capsule
-de inname terug te brengen tot eenmaal daags een capsule
-de inname te beëindigen

Indien het resultaat na het verlagen van de dosering afneemt, wordt geadviseerd om de dosering weer te verhogen tot twee- of driemaal daags een capsule.

Waarschuwingen
Bij een klinische lever- of nierinsufficiëntie kan het raadzaam zijn de dosering op te bouwen. Begin dan met een capsule per dag en bouw het binnen een week op tot de normale dagdosering van drie capsules. Er zijn onvoldoende gegevens bekend over de veiligheid van PEA Pure tijdens de zwangerschap. Om deze reden wordt gebruik tijdens zwangerschap afgeraden.

Ingredienten

Samenstelling per 3 capsules (dagdosering):
Palmitoylethanolamide 1200 mg (400 mg per capsule)

Hulpstoffen: 
Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).

Gegarandeerd vrij van:
Gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals PeaPure Capsules 90CP?

Meer uit ons assortiment