9476.658 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Trachsil Honing & Citroen Zuigtabletten 24TB

Bij keelpijn

6,49 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving
Algemeen
Trachsil Honing & Citroen Zuigtabletten helpt bij de lokale verlichting van een zere keel pijn volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. De zuigtabletten bevatten amylmetacresol en 2,4-dichloorbenzylalcohol die beide een ontsmettende en desinfecterende werking hebben. Daarnaast bevatten de zuigtabletten lidocaïnehydrochloride, een plaatselijk pijnstillende stof voor de keel.

Dosering
Volwassenen en jongeren van 12 jaar en ouder: Laat elke 2-3 uur één zuigtablet langzaam oplossen in de mond. Gebruik maximaal 8 zuigtabletten per 24 uur (maximaal 4 zuigtabletten voor kinderen). Laat de zuigtablet niet oplossen in de wangzak. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Wordt uw klacht na 2 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts. Kinderen onder de 12 jaar mogen dit geneesmiddel niet gebruiken. Het gebruik van dit middel tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode wordt niet aangeraden. Buiten het bereik van kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-trachsil-honing-citroen-zuigtabletten.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Trachsil Honing & Citroen Zuigtabletten 24TB?

Meer uit ons assortiment