Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.903 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Stomen (inhaleren)

Dampo 2-in-1 Inhaler Druppels 2ML

Geeft verlichting op de luchtwegen om vrijer te kunnen ademen

3,99
  • Merk:  Dampo
  • Inhoud: 2ML
  • EAN: 8713304953263
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Dampo 2-in-1 Inhaler Druppels bestaat uit een neusinhaler en druppels die verlichting geven op de luchtwegen om vrijer te kunnen ademen. De inhaler kunt u direct in de neus inhaleren en de druppels kunnen zowel in een stoombad als in een zakdoek gebruikt worden. Bovendien zorgt het kleine formaat ervoor dat u het gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Hoe te gebruiken?
Neusinhaler: verwijder de dop voor gebruik. Houd de stick dichtbij de neus of in het neusgat en inhaleer diep door de neus. Na gebruik uiteinde schoonmaken en dop terugplaatsen.
Inhalatiedruppels: draai het bovenste gedeelte van de inhaler van de druppelaar.
stoombad: druppel een kleine hoeveelheid in een kom heet, niet kokend water. Leg een handdoek over het hoofd en over de kom. Houd de ogen dicht en adem gedurende 5 tot 10 minuten de vrijkomende dampen zo diep mogelijk door de neus in.
in een zakdoek: een kleine hoeveelheid op een zakdoek druppelen. Deze voor de neus of mond houden, waardoor de vrijgekomen olie ingeademd kan worden.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Niet gebruiken bij overgevoeligheid van één van de ingrediënten. Raadpleeg uw arts bij gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet voor inwendig gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.


Ingredienten

Ingrediënten
Eucalyptus olie, menthol, kamfer, pepermunt olie, antioxidant (tocoferol).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Dampo 2-in-1 Inhaler Druppels 2ML?

Meer uit ons assortiment