Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9370.010 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Neusinhaler

Saltpipe Mini 25GR

Verzachtende invloed op de luchtwegen

20,51
  • Merk:  Saltpipe
  • Inhoud: 25GR
  • EAN: 8717624040924
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Saltpipe Mini is een probeerverpakking van de gewone Saltpipe. Wanneer u last heeft van ademhalingsproblemen, astma, luchtweginfecties, snurken, rokershoest, allergien en vernauwde bronchien kan Saltpipe mini u verzachting bieden doordat de micro-fijne zoutdeeltjes zich vermengen met vochtige adem en daardoor het ademhalingssysteem binnen stroomt. Hier maakt het zout vastzittend slijm los, waardoor vrijer ademen mogelijk is. Het zoutachtige micro klimaat brengt de cellen van de ademhalingswegen tot rust en bevordert het natuurlijke zelfreinigingsmechanisme. De mini variant is goed voor gebruik van een periode van 3 - 6 maanden.

Dosering
Tot enkele keren per dag, enige minuten per keer inhaleren. Maximaal 20 tot 25 minuten per dag.

Hoe te gebruiken?
Neem het mondstuk van de inhalator in de mond, adem regelmatig door de mond naar binnen, adem vervolgens door de neus weer uit.

Waarschuwingen
Ingespannen ademen is niet bevorderlijk voor sneller herstel, integendeel. Niet door de inhalator naar buiten ademen. Niet door meerdere personen laten gebruiken. Bij ziektebehandelingen een arts raadplegen.
Ingredienten

Ingrediënten
20 gram kristal zout (Halit genaamd) uit het middendeel van het Miozän Gebergte, verdeeld in natriumchloride, calciumsulfaat, magnesium-chloride, calciumchloride, ijzeroxide en sporen van kalium, jodium en broom.

Halitzout NaCl: 99.20%; CaSO4: 0,40%; MgCl2: 0.08%; CaCl2: 0.08%; Fe2O3: 0.001%

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Saltpipe Mini 25GR?

Meer uit ons assortiment