Bestel nu
0
€ 0,00
Springfield DJ Repair Poeder 50GR

×

of

Springfield DJ Repair Poeder 50GR

10,23
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  6  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Op basis van L-glutamine, zink-l-methionine en NAC

Algemeen
Springfield DJ Repair Poeder is een voedingssupplement op basis van L-glutamine, zink-l-methionine en NAC. L-Glutamine is het meest voorkomende vrije aminozuur in ons lichaam. Het is verantwoordelijk voor een aantal belangrijke processen waarvan een optimaal werkend immuunsysteem er één is. Glutamine wordt als een niet-essentieel aminozuur gezien omdat we het zelf aan kunnen maken. Door bepaalde omstandigheden, zoals veel stress, intensief sporten en bij ernstige ziekte kan er wel degelijk een tekort aan glutamine ontstaan. Vandaar dat het ook wel als een essentieel aminozuur gezien wordt.

Zink is in het lichaam betrokken bij zeer veel verschillende processen en is daardoor een heel belangrijk mineraal voor ons lichaam. Zink ondersteunt onder andere uw weerstand, maar is samen met andere mineralen en vitaminen ook van belang voor het behoud van sterke botten. Bovendien draagt zink bij aan een normaal geheugen, leervermogen en een normale concentratie in onder andere stress-situaties.

N-acetylcysteïne (NAC) is een stof waaruit het lichaam het aminozuur cysteïne aanmaakt. Het bevat het element zwavel en is in elke lichaamscel te vinden. Zwavel is een essentieel bestanddeel van onze voeding.

Dosering
1 x per dag 5530 mg = 1 opgehoopt maatschepje bij of na een maaltijd. Oplossen in vloeistof, zoals appelsap (goed roeren), of mengen met bijvoorbeeld yoghurt of vla. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet gelijktijdig innemen met geneesmiddelen die levodopa bevatten (bij voorkeur een tussenpoosvan 1 uur nemen). Aminozuren kunnen de opname van levodopa verminderen. Niet aanbevolen tijdens zwangerschap en de lactatieperiode. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 maatschepje

 

 

%RI*
L-glutamine 5000 mg -
N-acetyl-L-cysteine 500 mg 300%
Zink-L-methionine 30 mg -
* Referentie-inname

Ingrediënten
L-glutamine, N-acetyl-L-cysteïne, zink-L-methionine.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist