Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Sea Band Polsband Bij Misselijkheid Voor Kinderen - Blauw 2ST
Sea Band Polsband Bij Misselijkheid Voor Kinderen - Blauw 2ST

Sea Band Polsband Bij Misselijkheid Voor Kinderen - Blauw 2ST

15,74
  • Merk: Sea Band
  • Inhoud: 2ST
  • EAN: 5015259007552
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Polsband ter ondersteuning bij misselijkheid - Ideaal voor op reis.

Algemeen
Sea-Band elastische polsbanden draagt u simpelweg om uw polsen. De Sea-Band werkt door middel van acupressuur, waarbij een zachte druk wordt uitgeoefend op het 'Nei-Kuan' punt in beide polsen. Dit punt ligt aan de binnenkant van de pols, tussen de twee centrale pezen. Sea-Band elastische polsbanden zijn te gebruiken ter verlichting van braakneigingen ten gevolge van reizen, zwangerschap, narcose en chemotherapie.

Deze versie voor kleine kinderen is 100% veilig. De elastische banden knellen of hinderen niet. Zijn ze vuil? Geen punt, ze kunnen gewoon gewassen worden.

Hoe te gebruiken?
1. Plaats drie vingers aan de binnenkant van de pols met de top van de ringvinger onder de aanzet van de hand. Het Nei-Kuan punt ligt recht onder de top van de wijsvinger tussen de twee middelste pezen.
2. Plaats het knopje in benedenwaartse richting op het Nei-Kuan punt. Herhaal dit proces voor de andere pols. Voor het beste resultaat dient om beide polsen een band te worden aangebracht.

De banden kunnen zowel voorafgaande aan de reis als tijdens de reis worden omgedaan. Effectief binnen enkele minuten, is niet slaapverwekkend en heeft geen andere bijwerking. Een plastic knopje aan de binnenkant van de banden geeft een lichte, constante druk op het P6 drukpunt.
Waarschuwingen

Sea-Band mag zo vaak en zo lang als nodig is gedragen worden. Langdurig gebruik kan echter de handen doen opzwellen. Wanneer dit gebeurt dienen de banden verwijderd te worden. De Sea-Band is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist