Bestel nu
0
€ 0,00
Otrivin Neusdruppels 1mg/ml 10ML
Otrivin Neusdruppels 1mg/ml 10ML
Otrivin Neusdruppels 1mg/ml 10ML1
Otrivin Neusdruppels 1mg/ml 10ML2
Otrivin Neusdruppels 1mg/ml 10ML3
Otrivin Neusdruppels 1mg/ml 10ML4
Otrivin Neusdruppels 1mg/ml 10ML5

Otrivin Neusdruppels 1mg/ml 10ML

5,29
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

Productbeschrijving

Helpt snel bij neusverkoudheid

Algemeen
Otrivin Neusdruppels met verzachtend effect kunt u gebruiken om uw verstopte neus snel en langdurig te openen. De vochtinbrengende stoffen in de formule geven bescherming tegen een droge en geïrriteerde neusholte. Na het gebruik van de druppels kunt u weer makkelijker door uw neus ademhalen. De druppels werken snel, al binnen enkele minuten en het effect houdt enkele uren aan.

Otrivin bevat Xylometazoline Hydrochloride. Xylometazoline opent uw neus door zwelling van de slijmvliezen te verminderen.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Dosering

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 tot 4 druppels in elk neusgat, 3 maal per dag. Tussen 2 toedieningen dient er een tussentijd van 8 tot 10 uur te zitten. Niet meer dan 3 toedieningen per neusgat per dag.

Hoe te gebruiken?
Stap 1: Snuit uw neus
Stap 2: Buig uw hoofd achterover en druppel 2 tot 3 keer in uw neusgat
Stap 3: Inhaleer diep
Stap 4: Herhaal dit voor het andere neusgat

Om verspreiding van infecties te voorkomen, mogen de neusdruppels slechts door 1 persoon gebruikt worden.
Actieve stofXylometazoline
Indicatieneusverkoudheid, middenoor+ bijholte ontsteking

Ingrediënten

Otrivin Neusdruppels met verzachtend effect bevat het werkzame bestanddeel xylometazoline hydrochloride (1 mg/ml). Andere ingrediënten zijn dinatriumedetaat, benzalkoniumchloride, dinatriumfosfaat dodecahydraat, natriumwaterstoffosfaat monohydraat, natriumchloride, sorbitol 70%, methylhydroxypropylcellulose 4000 mPa.s en gezuiverd water.

Bijsluiter
Download bijsluiter
Waarschuwingen

Zoals met alle middelen die zwelling van het neusslijmvlies doen verminderen, mag Otrivin Neusdruppels met verzachtend effect niet langer dan 7 opeenvolgende dagen gebruikt worden. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan eerst uw arts alvorens u de druppels gaat gebruiken. In de volgende gevallen is het raadzaam om voor gebruik een arts te raadplegen:
- Tijdens zwangerschap of borstvoeding
- Met een hoge bloeddruk
- Bij hart- en vaatziekten
- Bij een overactieve schildklier

Gebruik Otrivin Neusdruppels met verzachtend effect niet bij overgevoeligheid voor 1 van de bestanddelen, na een recente neusoperatie. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren bij een temperatuur onder de 30°C. Niet gebruiken na de houdbaarheidsdatum, zoals vermeld op de verpakking. Na opening mogen de druppels nog maximaal 30 dagen gebruikt worden. Noteer daarom de datum van eerste opening op het etiket. Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor één van de bestanddelen van Otrivin neusverkoudheid.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist