Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine b>Vitamine b12

Nutura Vitaminespray B12 60mg 13ML

Snelle en efficiënte methode om vitamine B12 in te nemen

21,54
  • Merk:  Nutura 
  • Inhoud: 13ML
  • EAN: 8717973862215
  • Op voorraad:  29  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Nutura Vitaminespray B12 60mg is een snelle en efficiënte methode om vitamine B12 in te nemen. Vitamine B12 vervult vele belangrijke functies in het menselijk lichaam. Zo is het van belang voor de vorming van rode bloedcellen en heeft het een gunstige invloed op het celdelingsproces. Ook heeft het een rol in de productie en afbraak van homocysteïne en een positieve invloed op het immuunsysteem.

De psychologische effecten van B12 zijn onder meer de bijdrage aan de geestelijke veerkracht. Het is goed voor het concentratievermogen, het geheugen en de leerprestaties. Vitamine B12 is gunstig voor een goede geestelijke balans en draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Vegetariërs wordt aangeraden extra op te letten of zij wel voldoende B12 via hun voeding tot zich nemen. B12 wordt namelijk uitsluitend in grote hoeveelheden aangetroffen in voeding van dierlijke oorsprong, zoals lams-, rund- of orgaanvlees en vis. Deze Nutura Vitaminespray B12 60mg is als dagelijkse aanvulling bijzonder geschikt voor vegetariërs.

Dosering
Voor het eerste gebruik - druk 4 tot 6 maal op het pompje om deze te activeren. Rustig schudden voor gebruik. Spray direct in de mondholte, 2 sprays, 4 maal daags. Elk buisje bevat ongeveer 240 afgemeten sprays.

Waarschuwingen
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Bewaren op kamertemperatuur. Ten minste houdbaar & chargenummer: zie bodem spray. Voorkom sprayen in ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingredienten

Samenstelling                                 % ADH
Vitamine B12          60 µg               2400

* RI=Referentie inname

Ingrediënten
Gezuiverd water; oplosmiddel: glycerol (vegan); emulgator: acaciagom; plantantaardige zoetstof: steviolglycoside (stevia); natuurlijke smaakstof; mint; conserveermiddel: kaliumsorbaat; methylcobalamine (vitamine B12).

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nutura Vitaminespray B12 60mg 13ML?