9371.421 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Keel en gezonde luchtwegen>Hoestsiroop

Dampo 3-in-1 Alle Hoest + Weerstand Siroop 150ML

Bij een droge- en vastzittende hoest

10,95
  • Merk:  Dampo
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 8713304953225
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Dampo 3-in-1 Alle Hoest + Weerstand Siroop is een medisch hulpmiddel op basis van het actieve ingrediënt van Polysac-Active™ dat directe verlichting biedt bij een droge- en vastzittende hoest. Ook bevat het vitamine C dat ondersteuning biedt voor de weerstand. Doordat de siroop een beschermend filmlaagje achter in de keel vormt, worden geïrriteerde slijmvliezen beschermt en gehydrateerd en de groei van bacteriën geremd. Daarnaast wordt het slijm bij een vastzittende hoest losgemaakt, waardoor het ophoesten makkelijker wordt. Door de keel te verzachten en de frequentie en ernst van de hoest te verminderen wordt de hoestcyclus verbroken.

Dampo 3-in-1 Alle Hoest + Weerstand Siroop:
- medisch hulpmiddel bij een droge- en vastzittende hoest
- met vitamine C ter ondersteuning van de weerstand
- verlicht de luchtwegen

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 3-4 maal daags 10 ml.
Kinderen van 2 tot 6 jaar: 3-4 maal daags 5 ml. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Niet gebruiken bij een chronische hoest (die langer dan 3 weken aanhoudt), chronische bronchitis, astma, emfyseem, COPD, of wanneer er veel slijm opkomt bij het hoesten. Gebruik dit middel ook niet wanneer aanhoudende en terugkerende hoest wordt veroorzaakt door maagzuur of maagklachten. Niet geschikt voor diabetici. Raadpleeg voor gebruik eerst de huisarts tijdens zwangerschap en borstvoeding. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingredienten

Ingrediënten
Polysac-Active™ (op honing gebaseerd extract), ammonium chloride, water, sucrose, glycerine, natuurlijke citroen smaakstof, propyleenglycol, natuurlijke sinaasappel smaakstof, xanthaangom, cellulosegom, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, citroenzuur.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Dampo 3-in-1 Alle Hoest + Weerstand Siroop 150ML?

Meer uit ons assortiment