Door achterstanden i.v.m. Black Friday moet u rekening houden met een vertraging van maximaal 3 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkobiotics Weerstand Volwassenen 70ML
Arkobiotics Weerstand Volwassenen 70ML

Arkobiotics Weerstand Volwassenen 70ML

14,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

×

of

Productbeschrijving

Weerstand-complex speciaal geformuleerd voor volwassenen - draagt bij aan een goede weerstand en de normale werking van het immuunsysteem.

Algemeen
Arkobiotics Weerstand Volwassenen is speciaal geformuleerd voor volwassenen en bestaat uit 5 unidoses die bij dragen aan de weerstand. Het supplement bevat een mengsel van Zink, Selenium, Vitamine D3, colostrumpoeder, beta-glucanen en melkzuurbacteriën. Zink, Selenium en Vitamine D3 dragen bij aan een goede weerstand en normale werking van het immuunsysteem.

Dosering
1 unidosis per dag bij het ontbijt nemen. Met beide duimen krachtig op de dop duwen. Goed schudden en drink de inhoud van de unidosis op.
Ingrediënten

Samenstelling
Mengsel van 5 bacteriestammen (Lactobacillus paracasei Lpc-37, Lactobacillus plantarum Lp-115, Bifidobacterium lactis Bi-04, Lactobacillus acidophilus La-14 Bacilus coagulans Bc-513), Zink, selenium, Vitamine D3, Colostrumpoeder en Beta-glucanen.

Ingrediënten
Gezuiverd water - Suiker - Gedeshydrateerde glucosestroop - Stabilisator: sorbitol - Aroma's - Melkzuurbacterien: Lactobacillus plantarum, Bacillus coagulans, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium lactis en Lactobacillus acidophilus - Zink-mono-Lmethioninesulfaat - Bewaarmiddelen: kaliumsorbaat en natriumbenzoaat - Antiklontermiddelen: siliciumdioxide en magnesiumstearaat - Voedingzuur: citroenzuur - Beta-glucanen van biergist (Saccharomyces cerevisiae) Colostrumpoeder (melk) - L-Selenomethionine - Vitamine D3.

Allergenen informatie

Kan sporen bevatten van melk en producten op basis van melk (inclusief lactose).

Waarschuwingen

Niet aanbevolen in geval van lactose allergie of bekendheid met overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van kinderen, droog en bij een kamertemperatuur lager dan 25 graden bewaren.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist