Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.297 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Supplementen baby en kind>Vitamine d kind

Davitamon Baby Eerste Vitamines D + K 35ML

Combinatiepakket met vloeibare vitamine D en K

Korting 50%
14,39 7,19
  • Merk:  Davitamon
  • Inhoud: 35ML
  • EAN: 8710537703702
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Nu met gratis handig lepeltje cadeau

Algemeen
Davitamon Baby Eerste vitamines is een duo-verpakking met daarin vitamine D Olie en vitamine K Olie. Als welkomstcadeautje voor je baby krijg je er van ons een gratis Davitamon babylepeltje bij – handig om de vloeibare vitamines toe te dienen, en geschikt voor pasgeboren baby’s. Al vanaf de geboorte zijn vitamines en mineralen belangrijk voor de gezondheid van je baby. Vitamine D en K spelen hier een bijzondere rol. Zo is vitamine D belangrijk voor de groei en ontwikkeling van de botten en de opbouw van sterke tanden. En vitamine K zorgt voor een goed verloop van de bloedstolling. Daarom adviseert de Gezondheidsraad aan baby’s die borstvoeding krijgen dagelijks extra vitamine D en K te geven.

Dosering
Vitamine D
Baby’s en kinderen van 0 tot 4 jaar: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar.
Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar.
Vitamine K
5 druppels per dag voor zuigelingen die borstvoeding krijgen vanaf dag 8 tot en met 12 weken.

Waarschuwing
De Davitamon babylepel in deze verpakking is geen speelgoed. Enkel gebruiken onder toezicht van een volwassene. Controleer voor elk gebruik het product. Gooi het weg zodra het tekenen van beschadiging en broosheid vertoont. Stel de lepel niet te lang bloot aan direct zonlicht of hitte. Niet geschikt voor de oven (traditioneel of magnetron). De lepel grondig reinigen voor het eerste gebruik en na elk gebruik. Reinigen in warm water met een zachte zeep en daarna goed afspoelen onder stromend water en laten opdrogen. Gebruik voor het reinigen geen schurende reinigingsmiddelen, bacterie-werende producten of chemische oplosmiddelen, en kook de lepel niet uit.

Ingredienten

Vitamine D Olie
Gezuiverde arachideolie (pinda), vitamine D, antioxidant, alfa-tocoferol.
Vitamine K Olie
Gezuiverde arachideolie (pinda), vitamine K, antioxidant, alfa-tocoferol.

Samenstelling
Vitamine D: Per dagdosering van 10 druppels: vitamine D 10µg 200%
Vitamine K: Per dagdosering van 5 druppels: vitamine K 150µg 200% ADH.

Bijzonderheden
Davitamon Vitamine D Olie is glutenvrij. De vitamine D in Davitamon vitamine D Olie is cholecalciferol (vitamine D3). De druppels van Davitamon vitamine D zijn geur- en smaakloos.
Davitamon Vitamine K Olie is glutenvrij. De vitamine K in Davitamon vitamine K Olie is fytomenadion (vitamine K1). De druppels van Davitamon K Olie zijn geur- en smaakloos.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Davitamon Baby Eerste Vitamines D + K 35ML?

Meer uit ons assortiment