Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: de top drie bonusan supplementen ter ondersteuning van uw immuunsysteem¹

De top drie Bonusan supplementen
ter ondersteuning van uw immuunsysteem¹

2 minuten leestijd

In de herfst en winter is het extra belangrijk om de weerstand te ondersteunen. We zitten daarnaast meer binnen, de verwarming gaat aan en de lucht binnen wordt droger waardoor virussen en bacteriën beter kunnen overleven. Daarnaast is het buiten vaak kouder en natter. Tijdens de herfst en de winter kan uw immuunsysteem dus wel wat extra’s gebruiken.

Hoe ondersteunt u het immuunsysteem met Bonusan¹?

Een goede nachtrust, ontspanning, voldoende beweging en een gevarieerde voedingsstijl zorgen mede voor de normale werking van het immuunsysteem. Dit kunt u aanvullen met extra vitamines en mineralen in vorm van voedingssupplementen, als u het idee heeft dat uw lichaam net iets extra’s kan gebruiken. Bonusan heeft een top drie van voedingssupplementen voor het ondersteunen van het immuunsysteem dankzij vitamine C en vitamine D3.


Nieuw: Bonusan Vitamine D3 & K2

Bonusan Multi Pro Actief

Bonusan vitamine C-500 kauwtablet

Nieuw: Vitamine D3 & K2 - Samen sterk

De vitamines D3 en K2 zijn twee vitamines die elkaar versterken als ze worden gecombineerd. Vitamine D3 is een belangrijke vitamine bij het opnemen van calcium uit voeding en vitamine K2 draagt weer bij aan een goede opname van calcium in de botten. Daarnaast draagt vitamine K2 bij tot een normale bloedstolling en ondersteunt vitamine D3 het immuunsysteem. Bonusan heeft vitamine D3 en K2 gecombineerd in een nieuwe formule in vorm van softgels. De voordelen van Bonusan vitamine D3 & K2:


▶ Bevat een hoge dosering met 75 mcg D3 en 90 mcg K2 in actieve, goed opneembare vormen;

▶ Bevat vitamines in een vetmatrix van extra vierge olijfolie;

▶ Bevat een combinatie van vitamines die is gebaseerd op recentelijk wetenschappelijk onderzoek.


Ter ondersteuning van uw immuunsysteem

Bestel direct
 • Bonusan Multi Pro Actief Tabletten 60TB

  43,23

 •  
 • Bonusan Vitamine C-500 Kauwtabletten 60TB

  13,25

 •  
 • Bonusan Vitamine D3 & K2 Softgels 60SG

  30,54

 •  

Multi Pro Actief

De voedingsstijl van onze verre voorouders zag er heel anders uit dan de voedingsstijl van nu. Zo werden er wel honderden verschillende planten en kruiden geconsumeerd terwijl de moderne mens daar nu nog niet eens tien procent van eet. De Multi Pro Actief supplementen van Bonusan bevatten meer dan 60 actieve ingrediënten en is het meest complete multivitaminesupplement uit het assortiment van Bonusan. Dankzij de voedingsstoffen zoals Astragalus¹, vitamine C en zink ondersteunt Multi Pro Actief dagelijks de afweer van het lichaam, wat nu relevanter is dan ooit. De voordelen van Bonusan Multi Pro Actief:


▶ Ondersteunt het immuunsysteem dankzij vitamines en mineralen zoals vitamine C en zink;

▶ Is een complete dagelijkse aanvulling met plantenextracten zoals Astragalus, Curcuma en Resveratrol;

▶ Bevat extracten van de paddestoelen cordyceps, shiitake, maitake en oesterzwam.

Vitamine C-500 kauwtablet

De mens is een van de weinige zoogdieren die zelf geen vitamine C kan aanmaken. Hierdoor zijn we afhankelijk van vitamine C uit onze voeding, we halen deze vitamine met name uit groente en fruit. Soms heeft het lichaam behoefte aan extra vitamine C. Vitamine C heeft een bewezen positief effect op veel plekken en in veel processen in ons lichaam. Het draagt onder andere bij aan de normale werking van het immuunsysteem en vult de antioxidanten in het lichaam aan. De voordelen van vitamine C-500 kauwtabletten van Bonusan:


▶ Bevat uitsluitend goed verdraagbare en ontzuurde vitamine C;

▶ Bevat acerola, deze fruitsoort is van nature één van de rijkste bronnen van vitamine C;

▶ Bevat bioflavonoïden, dit zijn plantaardige stoffen die in de natuur samen met vitamine C voorkomen;

¹Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Deel dit artikel