Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine a>Vitamine a capsules

Biovitaal Vitamine A/D Complex Vegicaps 200CP

Vitamine A en D complex

18,46
  • Merk:  Biovitaal 
  • Inhoud: 200CP
  • EAN: 8718347350260
  • Op voorraad:  17  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De vitaminen A en D zijn noodzakelijk voor het gezichtsvermogen, vernieuwing van het epitheel van de slijmvliezen, huid, luchtwegen en het maagdarmkanaal en de opbouw van de beenderen. Vitamine A en D ondersteunen bovendien de weerstand en moduleren de effecten van diverse hormonen op DNA-niveau, waaronder het schildklierhormoon en de steroïdhormonen. Voor optimale opname is aan dit product de emulgator lecithine toegevoegd. Ter voorkoming van oxidaties en kwaliteitsverlies is natuurlijke vitamine E als antioxidant toegevoegd.

Dosering
Volwassenen nemen 1 vegetarische capsule per dag, bij de maaltijd. Hogere doseringen volgens voorschrift van een deskundige. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met één jaar.Buiten bereik van kinderen houden. Bij kamertemperatuur en op een droge plaats bewaren. Na gebruik verpakking goed afsluiten.
Ingredienten
Samenstelling per vegicap (%ADH*)
Vitamine A (retinolacetaat)3300 I.E. / 1000 mcg (125%)
Vitamine D3 (cholecalciferol)800 I.E. / 20 mcg (400%)
Lecithine (emulgator, uit soja)100 mg
Natuurlijke vitamine E5 I.E. / 3,4 mg (28%)

Hulpstoffen: microkristallijne cellulose, plantaardig magnesiumstearaat, calciumfosfaat. Antiklontermiddel: siliciumdioxide. Capsulewand: hydroxypropylmethylcellulose (HPMC).

De toegevoegde lecithine ondersteunt het absorptieproces van vitamine A en D in de dunne darm.

*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Allergenen informatie
Bevatsojalecithine. Dit product bevat géén levertraan, dierlijke gelatine, gluten, lactose of melkeiwitten. Deze speciale capsules bestaan uit een vegetarisch cellulose-derivaat en zijn geschikt voor een zogenaamd koosjer dieet.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Biovitaal Vitamine A/D Complex Vegicaps 200CP?