DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

BiOcean

BiOcean combineert sinds 1990 de wetenschap met traditie waardoor ze met marien plasma kunnen aanbieden van de hoogste kwaliteit. De afgelopen jaren is de marien plasma al verder verfijnd met behulp van de nieuwe verwerkingstechnologieën. Meer weten?Lees meer

Wat is BiOcean?

BiOcean is een productlijn van voedingssupplementen waar zeewater in zit. Er zijn verschillende BiOcean producten, waaronder de BiOcean isotonic, en de BiOcean hypertonic.

Het zeewater voor de BiOcean producten wordt verzameld bij de kust van Bretagne in Frankrijk. Het zeewater wordt minstens drie keer koud gefilterd, waardoor het steriel is en vrij is van bacteriën en schadelijke stoffen. Dit steriele zeewater noemen we ook wel marien plasma.

Het idee achter marien plasma is dat het vrijwel gelijk is aan plasma in het menselijk lichaam. Dit zou de opname van de stoffen, zoals mineralen, uit het marien plasma in het lichaam gemakkelijk maken. In het zeewater zitten mineralen en spoorelementen.

Geschiedenis van BiOcean:

BiOcean combineert sinds 1990 de wetenschap met traditie, waardoor ze met marien plasma kunnen aanbieden van de hoogste kwaliteit. De afgelopen jaren is de marien plasma al verder verfijnd met behulp van de nieuwe verwerkingstechnologieën.

Wat zit er in BiOcean en wat is de werking?

BiOcean bevat steriel zeewater. Hier zitten voornamelijk mineralen en spoorelementen in, waaronder:

  • Magnesium: dit ondersteunt de opbouw van de botten en spieren. Ook het zenuwstelsel heeft baat bij magnesium. Magnesium is ook belangrijk voor de energiestofwisseling in elke lichaamscel;
  • Calcium: draagt bij aan het behoud van stevige botten. Het speelt ook een rol bij de bloedstolling, de werking van zenuwen en spieren en het transport van andere mineralen door het lichaam;
  • Zink: dit houdt uw haren sterk, ondersteunt de botten en is goed voor het gezichtsvermogen.
  • Koper: dit is betrokken bij verschillende lichaamsprocessen, waaronder het goed functioneren van het immuunsysteem en de vorming van het bindweefsel, botten en pigment.
  • Kalium: dit draagt bij aan de instandhouding van de normale bloeddruk, een normale werking van de spieren en het functioneren van zenuwen.
  • Jodium: dit is een essentieel spoorelement en draagt bij aan een gezonde schildklierfunctie. Jodium ondersteunt ook de normale concentratie en het geheugen. En het draagt bij aan het leervermogen en het energieniveau.

Wanneer BiOcean gebruiken?

U kunt BiOcean gebruiken als voedingssupplement om op een makkelijke manier meerdere mineralen en spoorelementen binnen te krijgen.

Hoe gebruikt u BiOcean?

BiOcean is verkrijgbaar in flessen van 1 liter en in ampullen. U kunt de vloeistof een keer per dag onverdund of met een beetje water innemen. Neem het een kwartier vóór of een half uur na de maaltijd in. Het liefst in de ochtend of middag (niet na 17.00 uur in verband met eventuele verstoring van de slaap). Kijk voor de juiste dosering op de verpakking. Overschrijd de maximale dosis niet.

Welke verschillende producten van BiOcean zijn er?

  • BiOcean Isotonic en BiOcean Isotonic Ampullen: dit isotone maritiem plasma is voornamelijk geschikt voor mensen boven de 50 jaar oud. Het zorgt voor een geleidelijke opname van de mineralen.
  • BiOcean Hypertonic en BiOcean Hypertonic Ampullen: dit isotone maritiem plasma is vooral voor personen jonger dan 50 jaar en sporters geschikt. De BiOcean Hypertonic formule bevat dezelfde mineralen en sporenelementen als de Isotonic formule maar is driemaal sterker geconcentreerd.

BiOcean bijwerkingen en waarschuwingen

BiOcean heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Wel is het belangrijk om de maximaal aanbevolen dagelijkse hoeveelheden van de mineralen en spoorelementen niet te overschrijden. Kijk hiervoor op de verpakking of gebruiksaanwijzing.

Mag ik BiOcean gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding?

Het is het beste om het advies van uw arts te volgen of u BiOcean mag gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Let op:

  • Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gezond voedsel en een gezonde leefstijl. Hooguit een aanvulling hierop;
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Waar kan ik BiOcean bestellen?

BiOcean producten online bestellen? Dat doet u gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u meer weten over dit product, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. We beantwoorden uw vragen graag en voorzien u graag van deskundig advies.

Bestelt u uw BiOcean producten online voor 21.30 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag aan huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis thuisbezorgd.

Wat kost een BiOcean product?

Bovenaan deze pagina ziet u de huidige prijs van de BiOcean producten. Ook ziet u het hier wanneer BiOcean producten in de aanbieding zijn.