Bestel nu
0
€ 0,00
Aspire Drink Appel & Acai 250ML

×

of

Aspire Drink Appel & Acai 250ML

2,01

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Aspire
  • Inhoud: 250ML
  • EAN: 8718781830021
Productbeschrijving

Bevat een unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten voor bij een gezonde lifestyle

Algemeen
Aspire Drink Appel & Acai is een lekkere en gezonde frisdrank op basis van groene thee extract. Deze suiker- en calorievrije energydrank zit boordevol natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan een gezonde levensstijl, waaronder vitaminen, mineralen, guarana, l-carnitine en dus groene thee. Van die laatste 3 ingrediënten is het wetenschappelijk bewezen dat ze u helpen bij het versnellen van afvallen, doordat het uw verbrandingsmotor verbetert en uw eetlust onderdrukt. Met Aspire Drink geniet u dus niet alleen van een heerlijk verfrissende, licht bruisende appel- en acaismaak, maar houdt u tevens rekening met uw gebalanceerde en gevarieerde dieet binnen uw healthy lifestyle.

Ontdek ook de andere smaken van Aspire Drink, namelijk Mango Lemonade, Cranberry en Framboos.

Hoe te gebruiken?
IJskoud het lekkerst!

Waarschuwingen
Bevat een hoge concentraat natuurlijke cafeïne (32mg/100ml). Niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Maximaal 4 consumpties per dag. Bewaar in een koele, donkere ruimte.
Ingrediënten

Ingrediënten

Smaak van natuurlijke appels en Açai bessen met koolzuurhoudend water, groene thee extract, guaraná extract, gember extract, wortelsap, choline bitartraat, citroenzuur, natriumcitraat, taurine, natuurlijke cafeïne, sucralose, calciumlactaat, nicotinamide, pantotheenzuur, biotine en L-carnitine.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist