Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Maretak Capsules 45CP
Arkocaps Maretak Capsules 45CP

Arkocaps Maretak Capsules 45CP

Korting 15%
Adviesprijs 8,18 6,95
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001163
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Goed voor de bloeddruk

Algemeen
Arkocaps Maretak bevat per capsule 390 mg van het blad en de stengel van de Viscum Album (Maretak). Maretak is goed voor de bloeddruk, doordat de bladeren en de stengels van de Maretak polyfenolen bevatten die een bloeddrukverlagende werking hebben. Om een nieuwe stijging te voorkomen, nadat de bloeddruk weer normaal is, kunt u Arkocaps Maretak regelmatig blijven gebruiken.

Het omhulsel van de Arkocaps Maretak capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van het blad en de stengel, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

Dosering
’s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Viscum album. In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Maretak alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Maretak dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling
Elke capsule bevat: 390 mg van het blad en de stengel van de Viscum album.

Ingrediënten

Maretak poeder (Viscum album, 80,2% hetzij 390 mg per capsule), antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist