Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Hart, bloeddruk & cholesterol>Bloeddruk>Supplementen

Arkocaps Maretak Capsules 45CP

Goed voor de bloeddruk

7,95
  • Merk:  Arkocaps 
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001163
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Maretak is goed voor de bloeddruk. Dat komt doordat de bladeren en de stengels van de Maretak polyfenolen bevatten die een bloeddrukverlagende werking hebben. Om een nieuwe stijging te voorkomen, nadat de bloeddruk weer normaal is, kunt u Arkocaps Maretak regelmatig blijven gebruiken.

Het omhulsel van de Arkocaps Maretak capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van het blad en de stengel, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

Dosering
’s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op een droge en koele plaats op kamertemperatuur, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Samenstelling
Elke capsule bevat: 390 mg van het blad en de stengel van de Viscum album.

Ingrediënten

Maretak poeder (Viscum album, 80,2% hetzij 390 mg per capsule), antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Maretak Capsules 45CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 30