Door grote drukte dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Ginkgo Capsules 150CP
Arkocaps Ginkgo Capsules 150CP

Arkocaps Ginkgo Capsules 150CP

Korting 15%
Adviesprijs 21,45 18,24
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 150CP
  • EAN: 8715345001637
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Bevordert de doorbloeding

Algemeen
Arkocaps Ginkgo is een voedingssupplement die de doorbloeding bevordert, bloedvaten verwijdt en de viscositeit van het bloed verlaagt. Ginkgo onderschept tevens de vrije radicalen op het niveau van het netvlies en de hersenen.

Het omhulsel van de Arkocaps Ginkgo capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het blad, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Ginkgo biloba L. Het wordt afgeraden om Arkocaps Ginkgo tijdens de zwangerschap en gedurende de periode dat borstvoeding wordt gegeven te gebruiken. Arkocaps Ginkgo dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling

Elke capsule bevat 40 mg Ginkgo bladextract dat overeenkomt met 440-560 mg Ginkgo biloba blad.

Ingrediënten

Vulmiddel: cellulose - Ginkgo bladextract (Ginkgo biloba L.) - Antiklontermiddelen: siliciumdioxide en plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose 

Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist