Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.776 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Fytotherapie

Arkocaps Ginkgo Capsules 150CP

Bevordert de doorbloeding

Korting 15%
21,45 18,24
  • Merk:  Arkocaps
  • Inhoud: 150CP
  • EAN: 8715345001637
  • Op voorraad:  37  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Ginkgo is een voedingssupplement die de doorbloeding bevordert, bloedvaten verwijdt en de viscositeit van het bloed verlaagt. Ginkgo onderschept tevens de vrije radicalen op het niveau van het netvlies en de hersenen.

Het omhulsel van de Arkocaps Ginkgo capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het blad, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Ginkgo biloba L. Het wordt afgeraden om Arkocaps Ginkgo tijdens de zwangerschap en gedurende de periode dat borstvoeding wordt gegeven te gebruiken. Arkocaps Ginkgo dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingredienten

Samenstelling
Elke capsule bevat 95 mg Ginkgo bladpoeder en 95 mg Ginkgo bladextract

Poeder en extract van Ginkgoblad : 190 mg

Ingrediënten

Poeder en extract van het blad van BIO Ginkgo (Ginkgo biloba L.). BIO appelvezels (Malus domestica), Rijstconcentraat BIO (Oryza sativa), Vulstof: Bio Acaciagom, Omhulsel van plantaardige oorsprong : hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Ginkgo Capsules 150CP?

Meer uit ons assortiment