Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Concentratie supplementen>Concentratie complex

Arkocaps Bacopa Capsules 45CP

Verbetert geheugen en concentratie

9,51
  • Merk:  Arkocaps 
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345003235
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Bacopa is een voedingssupplement met per capsule 200 mg Bacopa Monniere bladextract. Bacopa heeft de kracht om het verstandelijke vermogen positief te beïnvloeden, waardoor het geheugen en de concentratie verbeteren. Het heeft tevens een beschermende werking op het hersenweefsel. De werking van Bacopa is echter niet direct merkbaar, maar zal pas na enkele weken verbetering laten zien en vervolgens geleidelijk toenemen.

Hoe te gebruiken?
's Morgens en 's avonds 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Bacopa monniera. In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Bacopa alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Bacopa dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingredienten

Samenstelling
Elke capsule bevat: 200 mg Bacopa monniera bladextract.

Ingrediënten 
Bacopa bladextract (Bacopa monniera) (200 mg per capsule) – Vulmiddel cellulose – potassium bicarbonaat, antiklontermiddelen: plantaardige mono- en diglyceriden vetzuren, siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. 

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Bacopa Capsules 45CP?