Bestel nu
0
€ 0,00
Testjezelf.nu MultiCheck Compleetstartpakket 1ST
Testjezelf.nu MultiCheck Compleetstartpakket 1ST

×

of

Testjezelf.nu MultiCheck Compleetstartpakket 1ST

71,93
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Compleet startpakket om de bloedsuikerspiegel en het totaal aan cholesterol te meten

Algemeen
Voor veel Diabetes type 2 patiënten is het van belang om naast het regelmatig controleren van de bloedsuikerspiegel (glucose) ook het totaal Cholesterol te meten. Tot nu toe kon dat alleen met 2 aparte (en vaak dure) meters. Daar is nu verandering in gekomen met deze exclusieve glucose- en cholesterolmeter in één.
Voordelen van de Multicheck: handzaam, zeer eenvoudige bediening, gunstig geprijsd, instelbaar op mmol/l (Nederland) en mg/dl (België en Duitsland), Automatische herkenning van glucose of cholesterol test strips en zeer snel: glucose in 6 seconden en cholesterol in 150 seconden.
Inhoud van dit startpakket: MultiCheck™ Glucose & Cholesterol Meter, Gebruikershandleiding (Engels uitgebreid en Nederlands vereenvoudigd), Snelle start handleiding (Engels en Nederlands), Op 5 dieptes instelbare en veilige Prikpen (TIP: stand 1 of 2 voor glucose, stand 3 of 4 voor cholesterol), 25 ultradunne lancetten voor een pijnloze prik, 2 AAA batterijen voor eerste gebruik, 10 Glucose teststrips, 2 Cholesterol teststrips, Plasma gekalibreerde strips, meting vergelijkbaar met meting via lab of diabetes verpleegkundige
Persoonlijk logboek, Handige bewaar etui.
MultiCheck wordt in meer dan 70 landen gebruikt door consumenten en professionals. Alle meters zijn voorzien van een KEMA CE keur voor thuisgebruik en worden geproduceerd door een ISO 9001 en 13485 gecertificeerde fabrikant.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist