Bestel nu
0
€ 0,00
Springfield Magnevite Magnesium Glycerofosfaat 100mg Tabletten 60TB

×

of

Springfield Magnevite Magnesium Glycerofosfaat 100mg Tabletten 60TB

11,26
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  14  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Helpt de voorziening van het magnesium voor het lichaam efficiënt te verbeteren

Algemeen
De Springfield Magnevite tabletten zorgen voor een drievoudige suppletie van Magnesium, Glycofosfaat en fosfor. De voordelen van deze tabletten zijn dat ze het hoogste gehalte aan elementair magnesium (12,5%) bevatten van alle organische magnesiumzouten en ook de beste oplosbaarheid van alle organische magnesiumzouten. Bovendien heeft deze vorm van Magnesium een betere verdraagbaarheid dan andere magnesiumzouten. Magnesium glycerofosfaat geeft minder aanleiding tot klachten zoals misselijkheid, flatulentie en diarree.

Hoe werkt het?
Werking
Magnesium is betrokken bij een groot aantal fysiologische en metabole functies. Magnesium is belangrijk voor onder meer het zenuwstelsel, het hart, de bloedvaten, de spieren en de botten en draagt bij tot een normale psychologische functie en tot vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Glycerofosfaat is een uitgangsstof voor de productie van fosfolipiden. Fosfolipiden zijn de bouwstenen van alle celmembranen in ons lichaam. Vooral hersencellen zijn rijk aan fosfolipiden. Membraanfosfolipiden dragen in belangrijke mate bij aan de eigenschappen van celmembranen.

Fosfor draagt bij tot de normale werking van celmembranen, tot een normaal energieleverend metabolisme en draagt samen met calcium en magnesium bij tot de instandhouding van normale botten.

Gebruiksadvies
1 tot 3 tabletten per dag bij de maaltijd of ’s avonds voor het slapen gaan.

Waarschuwingen
Voorzichtig gebruiken (niet in hoge doses) bij gebruik van bepaalde diuretica (thiazide-diuretica, spironolacton, mannitol, triamtereen) en bepaalde bloeddrukverlagers (calciumantagonisten)

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist