9371.142 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Oog supplementen

Salus Saluvision Capsules 45CP

Bevatten een poeder van verse blauwe bosbessen en gedroogd extract van blauwe bosbessen

8,39
  • Merk:  Salus
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 4004148019050
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Salus Saluvision Capsules bevatten een poeder van verse blauwe bosbessen en gedroogd extract van blauwe bosbessen met 0,6 mg anthocyanosiden. Plus vitamines A en B2. Deze vitamines ondersteunen de conditie van het oog. Onze ogen moeten de hele dag alert reageren. Het zijn unieke instrumenten die ons de kans geven om alles om je heen waar te kunnen nemen. Het is echter zo dat we tegenwoordig meer en meer van onze ogen vergen. Salus Saluvision is een voedings- supplement op basis van bosbessen , die al eeuwenlang bekend zijn vanwege hun bestanddelen die goed zijn voor het gezichtsvermogen. Bovendien bevatten de bessen vitamine A en vitamine B2, die helpen de normale visuele functie te onderhouden om scherp te blijven zien. Saluvision is door de inname van 1 capsule per dag gemakkelijk in gebruik.

Dosering
Eén capsule voor het ontbijt innemen. De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Kies voor een gezonde levensstijl.

Waarschuwingen
De urine kan geel kleuren, hetgeen een onschadelijk effect is van de vitamine B2. Tijdens de zwangerschap niet meer dan 10.000 IE vitamine A per dag innemen.

Bevat soja en pinda.
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Ingrediënten:
Sojaolie, gelatine, kokosnootolie, bevochtingmiddel: glycerol, sorbitol, botervet, sojalecithine, retinolpalmitaat (bevat pindaolie), kleurstof: ijzeroxide.

1 capsule                                             RI*

 

Vitamine A                   750 μg             94 %

 Vitamine B2                 1,5 mg           107 %

 

Bosbessenpoeder        80 mg

 Bosbesssenextract      16 mg

 (met 0,5 mg anthocyanoside) 

Etiket

Ingredienten:
SOJAolie, gelatine, poeder van verse blauwe bosbessen (Vaccinium myrtillus) (18 %) (blauwe bosbessen, maltodextrine), kokosnootolie, bevochtingmiddel: glycerol, droog extract van blauwe bosbessen (Vaccinium myrtillus) (3,6 %) (Lactose, droog extract van


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Salus Saluvision Capsules 45CP?

Meer uit ons assortiment