Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Oog supplementen

Salus Saluvision Capsules 45CP

Bevatten een poeder van verse blauwe bosbessen en gedroogd extract van blauwe bosbessen

8,03

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Salus 
 • Inhoud: 45CP
 • EAN: 4004148019050
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Salus Saluvision Capsules bevatten een poeder van verse blauwe bosbessen en gedroogd extract van blauwe bosbessen met 0,6 mg anthocyanosiden. Plus vitamines A en B2. Deze vitamines ondersteunen de conditie van het oog. Onze ogen moeten de hele dag alert reageren. Het zijn unieke instrumenten die ons de kans geven om alles om je heen waar te kunnen nemen. Het is echter zo dat we tegenwoordig meer en meer van onze ogen vergen. Salus Saluvision is een voedings- supplement op basis van bosbessen , die al eeuwenlang bekend zijn vanwege hun bestanddelen die goed zijn voor het gezichtsvermogen. Bovendien bevatten de bessen vitamine A en vitamine B2, die helpen de normale visuele functie te onderhouden om scherp te blijven zien. Saluvision is door de inname van 1 capsule per dag gemakkelijk in gebruik.

  Dosering
  Eén capsule voor het ontbijt innemen. De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Kies voor een gezonde levensstijl.

  Waarschuwingen
  De urine kan geel kleuren, hetgeen een onschadelijk effect is van de vitamine B2. Tijdens de zwangerschap niet meer dan 10.000 IE vitamine A per dag innemen.

  Bevat soja en pinda.

  Ingredienten

  Ingrediënten:
  Sojaolie, gelatine, kokosnootolie, bevochtingmiddel: glycerol, sorbitol, botervet, sojalecithine, retinolpalmitaat (bevat pindaolie), kleurstof: ijzeroxide.

  1 capsule                                             RI*

   

  Vitamine A                   750 μg             94 %

   Vitamine B2                 1,5 mg           107 %

   

  Bosbessenpoeder        80 mg

   Bosbesssenextract      16 mg

   (met 0,5 mg anthocyanoside) 
  Etiket

  Ingredienten:
  SOJAolie, gelatine, poeder van verse blauwe bosbessen (Vaccinium myrtillus) (18 %) (blauwe bosbessen, maltodextrine), kokosnootolie, bevochtingmiddel: glycerol, droog extract van blauwe bosbessen (Vaccinium myrtillus) (3,6 %) (Lactose, droog extract van


  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Salus Saluvision Capsules 45CP?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 58