Glutenvrije graanvlokken
Algemeen
De Halm Boekweitvlokken zijn glutenvrij en biologisch. Boekweit is voedzaam en licht verteerbaar.
Hoe te gebruiken?
U eet biologische boekweitvlokken als ontbijt met melk, kwark of yoghurt. Maar boekweitvlokken zijn ook geschikt om koekjes van te maken of pap van te koken (10 minuten en 5 minuten nawellen).
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 348 kJ / 1459 kcal |
Vetten | 2.6 gram |
waarvan verzadigd | 0.6 gram |
Koolhydraten | 70.5 gram |
waarvan suikers | 0.9 gram |
Voedingsvezels | 2.1 gram |
Eiwitten | 9.6 gram |
Zout | 0.001 gram |
Ingrediënten
boekweit glutenvrij*
* van biologische herkomst
Allergenen Informatie
Kan sporen van noten en soja bevatten.
Langere levertijd voor dit product
U kunt het product gewoon bij ons bestellen, maar hou rekening met een levertijd die kan variëren van 2 tot 6 weken.
Vragen over dit product?Vraag het onze drogist
- 020-7173893
- Persoonlijke chat
- Adviesformulier