9367.569 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Steken en beten>Verzachting na de beet

Processierups Gel met Kleefroller 50ML

Gel met kleefroller voor de brandharen van de processierups

8,95
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Processierups Gel met Kleefroller is een verkoelende,verzachtende gel met herbruikbare kleefroller bestemd voor brandhaartjes van de processierups. Zodra de lente begint, wordt de eikenprocessierups in Nederland weer actief en is het oppassen geblazen voor de minuscule brandharen die deze rups verliest. Met de bijgevoegde herbruikbare roller kunt u eerst de brandharen verwijderen door deze over de huid te rollen. Deze roller kunt u door het handige formaat overal eenvoudig mee naartoe nemen en is makkelijk in gebruik. Bovendien is de kleefroller herbruikbaar. Na gebruik kunt u de haren gewoon weer afspoelen, waardoor u de roller weer opnieuw kunt gebruiken.

Zodra u de huid met de roller zoveel mogelijk van de brandharen heeft ontdaan en met water heeft afgespoeld, kunt u de Processierups Gel aanbrengen. De gel verkoelt en kalmeert de huid bij klachten als jeuk en prikkelingen die veroorzaakt worden door de brandharen van de processie-rups. Daarnaast heeft de gel een verzorgende en verzachtende werking.

Processierups Gel met Kleefroller:
- verlicht jeuk en prikkelingen van de huid na aanraking met brandharen van de processierups
- verkoelende en kalmerende werking, verzorgt en verzacht de huid
- met handige kleefroller waarmee de haartjes eerst verwijderd kunnen worden
- de roller is herbruikbaar en gemakkelijk mee te nemen

Hoe te gebruiken?
Wanneer u in aanraking komt met de brandharen van een processierups is het verstandig om met de herbruikbare kleefroller over de huid te rollen. Wanneer u de mogelijkheid heeft dient u de huid hierna zoveel mogelijk met water af te spoelen. Bij jeuk is het onverstandig om over de huid te wrijven aangezien de brandharen op die manier verder verspreid worden. Na het spoelen de huid deppend drogen en daarna brengt u de Processierups Gel op de huid aan.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen

Alleen voor uitwendig gebruik. Niet in de neus, bij de ogen, op wonden of beschadigde huid aanbrengen. Om latere prikkelingen tegen te gaan is het verstandig om de kleding die u droeg tijdens de aanraking met de brandhaartjes van de rups goed te wassen. Koel en droog bewaren, buiten bereik van kinderen houden.
Ingredienten

Ingrediënten
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Alcohol Denat, Glycerin Menthyl Lactate, Menthol, Phenoxythanol, Acrylates/C10-30, Alkyl Acrylate Crosspolymeer, Lavendula Hybrida Oil, Amino Methyl Propanol, Linalool, Ethylhexylglycerin, Mentha Arvensis Leaf Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Limonene, Geraniol.

Actieve stoffen
Aloe Barbadensis, Menthol, Calendula, Chamomilla.

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Processierups Gel met Kleefroller 50ML?

Meer uit ons assortiment