Hoofdpagina>Eten & drinken>Glutenvrije producten>Glutenvrije bakproducten>Glutenvrije bakmix
Peaks Free From Oliebollenmix 300GR
Om de allerlekkerste oliebollen mee te bakken
2,56
Dit product is tijdelijk uitverkocht.
Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
Productbeschrijving
Ingredienten
Ingrediënten
Tarwezetmeel glutenvrij, suiker, dextrose, boekweitmeel, lupinemeel, emulgator (sojalecithine), verdikkingsmiddel (xanthaangom), zout, rijsmiddelen (difosfaten, natriumcarbonaten)
Allergenen informatie
Bevat tarwezetmeel, lupine en soja. Vrij van gluten, ei, zuivel, tarwe en GMO.
Algemeen
Peaks Free From Oliebollenmix is een bakmix op basis van glutenvrije tarwezetmeel, waar u heerlijke oliebollen mee kunt bakken. Luidt het nieuwe jaar smaakvol in, met zo'n 15 tot 20 oliebollen die u uit dit pak kunt halen.
Hoe te gebruiken?
Benodigdheden:
- 300 gram oliebollenmix (1 pak)
- een beetje boekweitmeel
- 150 gram rozijnen
- 225ml magere melk
- 1 ei
- 15 gram gist
- zonnebloemolie
- poedersuiker
Bereidingswijze:
Wel de rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met de melk en het ei, voeg hier de gist aan toe en mix het tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50°C, afgedekt met plastic folie. Verwarm intussen de zonnebloemolie in een frituurpan. Bak de oliebollen aan beide kanten goudbruin. Bestrooi de oliebollen met poedersuiker.
Tip: voor een eivrij recept kunt u gebruik maken van een eivervanger.
Peaks Free From Oliebollenmix is een bakmix op basis van glutenvrije tarwezetmeel, waar u heerlijke oliebollen mee kunt bakken. Luidt het nieuwe jaar smaakvol in, met zo'n 15 tot 20 oliebollen die u uit dit pak kunt halen.
Hoe te gebruiken?
Benodigdheden:
- 300 gram oliebollenmix (1 pak)
- een beetje boekweitmeel
- 150 gram rozijnen
- 225ml magere melk
- 1 ei
- 15 gram gist
- zonnebloemolie
- poedersuiker
Bereidingswijze:
Wel de rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met de melk en het ei, voeg hier de gist aan toe en mix het tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50°C, afgedekt met plastic folie. Verwarm intussen de zonnebloemolie in een frituurpan. Bak de oliebollen aan beide kanten goudbruin. Bestrooi de oliebollen met poedersuiker.
Tip: voor een eivrij recept kunt u gebruik maken van een eivervanger.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1500 kJ / 354 kcal |
Vetten | 1.5 gram |
waarvan verzadigd | 0.4 gram |
waarvan enkelvoudig onverzadigd | 0.3 gram |
waarvan meervoudig onverzadigd | 0.8 gram |
Koolhydraten | 82.0 gram |
waarvan suikers | 9.4 gram |
Voedingsvezels | 2.3 gram |
Eiwitten | 1.7 gram |
Zout | 1.26 gram |
Tarwezetmeel glutenvrij, suiker, dextrose, boekweitmeel, lupinemeel, emulgator (sojalecithine), verdikkingsmiddel (xanthaangom), zout, rijsmiddelen (difosfaten, natriumcarbonaten)
Allergenen informatie
Bevat tarwezetmeel, lupine en soja. Vrij van gluten, ei, zuivel, tarwe en GMO.
Heeft u een vraag over Peaks Free From Oliebollenmix 300GR?
- persoonlijke chatnu onlinechat met onze drogist
- whatsapp 06 13503237nu bereikbaarapp met onze drogist
- 020 7173893nu bereikbaarbel met onze drogist
- adviesformulierbinnen 1 uur antwoord
- klantenservice@dod.nlbinnen 1 uur antwoord
Meer uit ons assortiment
- Happy BakersGlutenvrije Rozijnenbollen | 3STVoorraad: 393,95
- Happy BakersBagels Wit | 4STVoorraad: 244,95
- Happy BakersGlutenvrij Worstenbroodje | 3STVoorraad: 67,45
- DavitamonVitamine C + Extra D3 Bruistabletten | 15TBVoorraad: > 50Korting 15%4,693,98
- Happy BakersGlutenvrije Amandel Speculaasstaaf | 200GRVoorraad updateVoorraad: 04,45