9476.631 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Oxy Treat Eczeem Crème 50ML

Kalmeert de rode, schilferige en jeukende eczeemhuid

7,99
  • Merk:  Oxy Treat
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8717056790008
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Oxy Treat Eczeem Crème is een crème die gebruikt kan worden bij een huid die gevoelig, rood en/of schilferig is, zoals bij (atopisch) eczeem. De geïrriteerde en jeukende huid zal kalmeren en de klachten verminderen. Bovendien is deze parfumvrije, huidvriendelijke crème geschikt voor de beschadigde en/of gevoelige huid.

Hoe te gebruiken?
Minimaal twee maal per dag (meer malen naar behoefte) een dun laagje Oxy Treat Eczeem Crème aanbrengen op de aangedane huid. Voor gebruik op lange termijn wordt aangeraden om de crème 2 tot 3 maal per dag aan te brengen.

Waarschuwingen
Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Oxy Treat Eczeem Crème kan, voor zover bekend, in overeenstemming met de aanwijzingen, zonder gevaar voor de vrucht worden gebruikt tijdens de zwangerschap en/of borstvoedingsperiode. In het algemeen geldt dat men in het eerste trimester van de zwangerschap zo min mogelijk geneesmiddelen moet gebruiken. Oxy Treat Eczeem Crème is geen geneesmiddel. Desondanks wordt toch terughoudendheid met het gebruik gedurende deze periode aangeraden.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Oxy Treat Eczeem Crème 50ML?

Meer uit ons assortiment