Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Mattisson HealthStyle Liposomaal B Complex Capsules 60VCP
Mattisson HealthStyle Liposomaal B Complex Capsules 60VCP

Mattisson HealthStyle Liposomaal B Complex Capsules 60VCP

26,95
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

100% actieve vorm

Algemeen
Mattisson HealthStyle Liposomaal B Complex Capsules is een voedingssupplement met alle B-vitamines in 100% actieve vorm. Liposomen zijn minuscule bolletjes met een holle binnenkant. De buitenkant is gemaakt van fosfolipiden (zonnebloemlecithine), net als ons celmembraan. Fosfolipiden beschermen de stoffen binnenin tegen de aantasting van maagzuur en leverenzymen en zorgen voor een hoge biologische beschikbaarheid. Supplementen in liposomale vorm worden daardoor goed opgenomen door het lichaam. Omdat het lichaam zelf niet in staat is om B-vitamines aan te maken moeten we deze binnenkrijgen uit voeding. Rijke bronnen van B-vitamines zijn edelgistvlokken, noten, vlees, vis en zuivelproducten. In sommige gevallen is de hoeveelheid B-vitamines uit voeding niet toereikend en kunnen er klachten ontstaan als spierkrampen, een gebrek aan energie of een slechte huid. Een supplement is in dat geval aan te raden. B-vitamines zijn wateroplosbaar en worden bij overdosering weer uitgescheiden via de urine.

  • B-vitamines in 100% actieve vorm
  • Wordt goed door het lichaam opgenomen
  • Supplement waar alle verschillende B-vitamines in zitten


Toegestane claims:
Vitamine B2 (Riboflavine)

Vitamine B2 is een antioxidant, bevordert de energiestofwisseling, ondersteunt de conditie van het oog, helpt bij het gezond houden van de huid, is goed voor de slijmvliezen en helpt bij vermoeidheid.

Vitamine B3 (Nicotinamide)
Nicotinamide, ook wel bekend als niacinamide is de biologisch actieve vorm van vitamine B3. niacinamide staat bekend als de flushvrije variant van B3. Deze variant beschikt namelijk niet over de vaatverwijdende eigenschappen van reguliere niacine. Vitamine B3 ondersteunt het energieniveau, voedt de huid van binnenuit, draagt bij aan een helderde geest, is goed voor de slijmvliezen en ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.

Vitamine B5 (Calcium panthotenaat)
Panthotenaat is vitmine B5 in zijn meest pure vorm en is hierdoor goed opneembaar. Vitamine B5 ondersteunt de energiestofwisseling, ondersteunt in stresssituaties en helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen.

Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat)
Pyridoxaal-5-fosfaat (P5P) is de biologisch actieve vorm van vitamine B6. Vitamine B6 draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen, draagt bij aan het energieleverend metabolisme, draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit, ondersteunt het immuunsysteem, heeft een gunstige invloed op de productie en verbranding van eiwitten en koolhydraten, draagt bij tot een normale psychologische functie en is van belang voor het zenuwstelsel.

Vitamine B8 (Biotine)
Vitamine B8 staat vooral bekend om de positieve bijdrage aan de conditie van het haar en de huid. Daarnaast bevordert Biotine de energiestofwisseling, draagt het bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten, is het goed voor de gemoedstoestand, helpt het bij het behoud van normale slijmvliezen en is het goed voor het zenuwstelsel.

Vitamine B11 (Foliumzuur)
Foliumzuur als Calcium folaat is de biologisch beschikbare variant van Vitamine B11. Andere benamingen zijn Metafolin en 5-MTHF. Foliumzuur draagt bij tot de weefselgroei tijdens de zwangerschap, helpt om vermoeidheid te verminderen, draagt bij aan de weerstand tegen stress, helpt het immuunsysteem en draagt bij tot de normale aminozuursynthese.

Dosering
1 capsule per dag met een glas water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

 RI* (*referentie inname van een gemiddelde volwassene)
Choline-bitartraat6 mg
inositol1,7 mg
vitamine B11,1 mg 100%
vitamine B11200 mcg 100%
vitamine B1250 mcg 2000%
vitamine B21,4 mg 100%
vitamine B316 mg 100%
vitamine B56 mg 100%
vitamine B61,4 mg 100%
vitamine B850 mcg 100%

Maltodextrine (drager), Fosfolipidencomplex van zonnebloemlecithine, Nicotinamide (B3), Calcium pantothenaat (B5), Choline bitartraat, Inositol, Riboflavine (B2), Pyridoxaal-5-phosphaat (B6), Thiamine HCL (B1), Methylcobalamine (B12), Foliumzuur als Calcium folaat (B11), Biotine (B8), Ascorbinezuur (Antioxidant), HPMC capsule (huls).

Waarschuwingen

Koel, droog en gesloten bewaren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist