Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
ixX J-Ixx Intense Tabletten 60CP
ixX J-Ixx Intense Tabletten 60CP
ixX J-Ixx Intense Tabletten 60CP1
ixX J-Ixx Intense Tabletten 60CP2

ixX J-Ixx Intense Tabletten 60CP

Korting 22%
43,18 33,68
  • Merk: ixX
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 3546751
  • NUT-nummer: PL 978/60
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Vitamine D draagt onder meer bij tot de normale werking van spieren en tot het behoud van normale beenderen

Algemeen
IxX J-Ixx Intense is een voedingssupplement met extract van Boswellia, gemberextract met 20% gingerolen en 2% shogaolen en bio-geoptimaliseerd kurkuma-extract met 95% curcuminoiden. De hars van Boswellia serrata met >30% AKBA, bio-geoptimaliseerd kurkuma-extract (gepatenteerd BCM-95) en gemberextract met 22% gingerolen en shogaolen dragen bij tot het behoud van soepele gewrichten. Mangaan draagt bij tot het behoud van normale botten en tot de goede vorming van bindweefsel. Vitamine D draagt onder meer bij tot de normale werking van spieren en tot het behoud van normale beenderen. Vitamine C draagt onder meer bij tot de normale collageen vorming voor de normale werking van kraakbeen.

Dosering
Vanaf 12 jaar: Onder de 50 kg: 2 tabletten. 1 tablet 's morgens bij ontbijt en 1 tablet 's avonds bij de maaltijd.
Boven de 50 kg: 3 tabletten. 2 tabletten 's morgens bij ontbijt en 1 tablet 's avonds bij een maaltijd. Met water in te nemen.

Waarschuwingen
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoaglulantia. Op een koele en droge plaats bewaren. Bewaren buiten het bereik van jonge kinderen.
Ingrediënten

Ingredienten
Extract van Boswellia met >30% AKBA. Gemberextract met 20% gingerolen. Bio-geoptimaliseerd kurkuma extract met 95% curcuminoïden.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist