9478.659 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

HiPP Baby Soft Bellenblaas Badschuim 200ML

Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige kinderhuid

3,29

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  HiPP
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 4062300268111
Productbeschrijving
Dit product is helaas niet meer te verkrijgen. Hieronder vindt u onder andere enkele door ons geadviseerde vervangende varianten van dit product.

Algemeen

HiPP Baby Soft Bellenblaas Badschuim kan zowel voor een badje als voor bellenblaasplezier gebruikt worden. Doordat het pH-huid neutraal is wordt de natuurlijke zure beschermlaag van de zachte kinderhuid beschermt. Daarnaast is het badschuim vrij van paraffineolie en ontwikkeld om allergierisico's te minimaliseren. Ook is het veganistisch, vrij van dierlijke grondstoffen, siliconen en tarwe-eiwitten en bevat het geen zeep, waardoor het mild is voor de ogen.

Hoe te gebruiken?
Als toevoeging badje: zoals gebruikelijk toevoegen aan het badwater.
Voor bellenblaasplezier: de dop nogmaals met het badproduct vullen. De zeepbelstaaf in het onverdunde badproduct in de dop dompelen, voor de mond houden en rustig lucht door de opening van zeepbelstaaf blazen.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar wegens inslikbare stukken.
Ingredienten

Ingrediënten
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Sodium Lauroyl Glutamate, Levulinic Acid, Citric Acid, p-Anisic Acid, Sodium Levulinate, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Denatonium Benzoate, Parfum.

Heeft u een vraag over HiPP Baby Soft Bellenblaas Badschuim 200ML?

Meer uit ons assortiment