DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 16TB
Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 16TB
Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 16TB1
Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 16TB2
Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 16TB3
Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 16TB4
Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 16TB5
Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 16TB6
Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 16TB7

Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 16TB

3,49
 • Merk: Gaviscon
 • Inhoud: 16TB
 • EAN: 5000158065802
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
 • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Werkzaam bij brandend maagzuur en zure oprispingen

Algemeen
Gaviscon 250 Pepermunt is werkzaam bij brandend maagzuur en zure oprispingen. Een beschermend laagje op de maaginhoud voorkomt het terugstromen van maagzuur naar de slokdarm en verlicht daarmee het brandende gevoel van brandend maagzuur en bovendien verlicht het 't gevoel van ongemak in de keel en mond. Na inname werkt Gaviscon snel en tot vier uur lang.

De Gaviscon kauwtabletten hebben een natuurlijke samenstelling, bevatten geen Ranitidine, en kunnen gebruikt worden voor de behandeling van de symptomen van gastro-oesofageale reflux zoals zure oprispingen, zuurbranden, maagklachten (gerelateerd aan reflux), bijvoorbeeld, na een maaltijd of tijdens de zwangerschap, en bij patiënten met symptomen gerelateerd aan oesofagitis.

Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten:
- bij brandend maagzuur en zure oprispingen;
- vormt een beschermend laagje op de maaginhoud;
- verlicht het brandende gevoel van brandend maagzuur;
- werkt snel tot 4 uur lang.

Dosering
Gebruik bij volwassenen (inclusief ouderen) en kinderen vanaf 12 jaar: Als symptomen zich voordoen, neem dan twee tot vier tabletten na de maaltijd en voor het naar bed gaan, tot maximaal vier keer per dag.

Kinderen jonger dan 12 jaar: enkel geven op medisch advies.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Actieve stofNatrium bicarbonaat
Sterkte150/133/80
Vormtablet
LeeftijdVanaf 12
Indicatiemaagzuur, oprispingen, reflux
Contra Indicatienieren, zoutarm dieet

ema

Ingrediënten

De werkzame stoffen in dit middel zijn: natriumalginaat, natriumwaterstofcarbonaat en calciumcarbonaat. De hulpstoffen in dit middel zijn: mannitol (E421), macrogol 20.000, copovidon, aspartaam (E951), pepermuntsmaak, magnesiumstearaat en acesulfaam-K.

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de doos na EXP. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Bewaren beneden 30°C. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu.

Wees extra voorzichtig met dit middel: - Als u bent geadviseerd om een natrium- of calciumbeperkt dieet te volgen, raadpleeg dan uw arts voordat u dit product gebruikt, aangezien dit medicijn natrium (5,3 mmol bij een dosering met 2 tabletten) en calcium (1,6 mmol bij een dosering met 2 tabletten) bevat. - Als u een nier- of hartaandoening heeft of heeft gehad. Bespreek dan met uw arts het zout dat in dit middel zit. Bepaalde zouten kunnen namelijk voor problemen zorgen bij deze aandoeningen.

Vragen & Antwoorden
Wat is brandend maagzuur?

Brandend maagzuur is een pijnlijk, branderig gevoel achter het borstbeen, meestal vlak boven de maag. Sommige mensen voelen het als een drukkende of knijpende pijn. Maagzuur moet aanwezig zijn in onze maag om te zorgen voor een goede spijsvertering. Bij brandend maagzuur komt een heel klein beetje maagzuur per ongeluk in de slokdarm terecht. Onze slokdarm is echter, in tegenstelling tot de maag, niet bestand tegen dit maagzuur. Het kleine beetje maagzuur dat in de slokdarm terecht komt zorgt dan ook voor het branderige en pijnlijke gevoel dat hoort bij brandend maagzuur.
Aangezien de pijn achter het borstbeen wordt gevoeld, worden de klachten van brandend maagzuur nogal eens verward met hartklachten. Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts.

Hoe werkt Gaviscon?

Gaviscon zorgt voor een effectieve verlichting van de klachten van brandend maagzuur en zure oprispingen. Het legt het een beschermend schuimlaagje bovenop de maaginhoud. Dit laagje voorkomt het terugvloeien van maagzuur naar de slokdarm. Het maagzuur blijft in de maag en kan daar gewoon blijven zorgen voor een goede spijsvertering.

Meer uit ons assortiment:

 • Gaviscon Duo Sachets 12ST

  Gaviscon Duo Sachets | 12ST

  7,99
 • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

  Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

  1,49
 • Gaviscon Suspensie Anijs 200ML

  Gaviscon Suspensie Anijs | 200ML

  10,59
 • Gaviscon Duo Kauwtabletten 48TB

  Gaviscon Duo Kauwtabletten | 48TB

  12,89
 • Healthypharm Maagzuurremmer Pantoprazol 20mg Tabletten 14TB

  Healthypharm Maagzuurremmer Pantoprazol ... | 14TB

  5,99