Bestel nu
0
€ 0,00
Rennie Anijs Kauwtabletten 24TB
Rennie Anijs Kauwtabletten 24TB
Rennie Anijs Kauwtabletten 24TB 1
Rennie Anijs Kauwtabletten 24TB 2
Rennie Anijs Kauwtabletten 24TB 3
Rennie Anijs Kauwtabletten 24TB 4
Rennie Anijs Kauwtabletten 24TB 5
Rennie Anijs Kauwtabletten 24TB 6
Rennie Anijs Kauwtabletten 24TB 7

×

of

Rennie Anijs Kauwtabletten 24TB

3,59
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen
Productbeschrijving

Zet overtollig maagzuur snel en effectief om in water en andere lichaamseigen stoffen - verlicht brandend maagzuur en zuur gerelateerde maagklachten.

Algemeen
Rennie Anijs met frisse anijs smaak helpt snel en effectief bij brandend maagzuur en zuur gerelateerde maagklachten. Rennie geeft snel verlichting doordat het een maagzuurbinder is doe alleen lokaal, direct en alleen in de maag werkt. Rennie wordt niet opgenomen in het bloed, maar zorgt ervoor dat het teveel aan maagzuur snel en omgezet worden in water of andere lichaamseigen stoffen. Rennie is een zelfzorggeneesmiddel dat je met een gerust gevoel dag en nacht kunt gebruiken.

Rennie Anijs

  • Zet overtollig maagzuur snel en effectief om in water en andere lichaamseigen stoffen.
  • Kan dag en nacht worden ingenomen.
  • Anijssmaak.
  • Kan gedurende de zwangerschap en borstvoeding worden gebruikt*.
*raadpleeg eerst een arts alvorens u dit geneesmiddel gaat gebruiken

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1-2 kauwtabletten per keer kauwen of opzuigen. Deze doseringen kunnen ook worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding. Maximaal 11 kauwtabletten per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Actieve stofCalcium carbonaat
Sterkte680/80
Vormkauwtabl.
Indicatiemaagzuur, oprispingen
Contra Indicatieernstige nierproblemen

Ingrediënten

Ingrediënten
Calciumcarbonaat (680 mg) en magnesium carbonaat (80 mg). Andere bestanddelen zijn: sucrose; aardappel- en maiszetmeel; magnesiumstearaat; talk; paraffine; aspartaam (10 mg); anijs- en zoethoutaroma.

Bijsluiter
Download bijsluiter
Waarschuwingen

Niet te gebruiken door nierpatiënten, bij ernstige nierfunctiestoornissen en/of nierstenen, verlaagd fosfaatgehalte in het bloed of een veel te hoog calciumgehalte in het bloed. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Vragen & Antwoorden
Kan ik Rennie gelijktijdig met andere medicijnen nemen?

Wanneer naast Rennie andere geneesmiddelen worden gebruikt, verdient het aanbeveling om Rennie pas 1 à 2 uur na inname van deze geneesmiddelen te gebruiken. De opname van geneesmiddelen kan door gelijktijdige inname met Rennie worden beïnvloed.

Informeer arts of apotheker wanneer je andere geneesmiddelen gebruikt of kort geleden hebt gebruikt. Dit geldt ook voor geneesmiddelen die je zonder recept kunt verkrijgen.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode?

Rennie kan overeenkomstig het voorschrift gebruikt worden tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Vraag altijd arts of apotheker om advies voordat je een geneesmiddel gebruikt.

Wat is brandend maagzuur?

Brandend maagzuur is een klacht die herkend kan worden aan een pijnlijk gevoel in de bovenbuik of achter het borstbeen. Door het aanpassen van eet- en drinkgewoontes kunnen klachten van brandend maagzuur voorkomen worden.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist