Bestel nu
0
€ 0,00
Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 48TB
Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 48TB

×

of

Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 48TB

9,24
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen
Productbeschrijving

Werkzaam bij brandend maagzuur en zure oprispingen

Algemeen
Gaviscon 250 Pepermunt is werkzaam bij brandend maagzuur en zure oprispingen. Een beschermend laagje op de maaginhoud voorkomt het terugstromen van maagzuur naar de slokdarm en verlicht daarmee het brandende gevoel van brandend maagzuur en bovendien verlicht het 't gevoel van ongemak in de keel en mond. Na inname werkt Gaviscon snel en tot vier uur lang.

De Gaviscon kauwtabletten hebben een natuurlijke samenstelling, bevatten geen Ranitidine, en kunnen gebruikt worden voor de behandeling van de symptomen van gastro-oesofageale reflux zoals zure oprispingen, zuurbranden, maagklachten (gerelateerd aan reflux), bijvoorbeeld, na een maaltijd of tijdens de zwangerschap, en bij patiënten met symptomen gerelateerd aan oesofagitis.

Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten:
- bij brandend maagzuur en zure oprispingen;
- vormt een beschermend laagje op de maaginhoud;
- verlicht het brandende gevoel van brandend maagzuur;
- werkt snel tot 4 uur lang.

Dosering
Gebruik bij volwassenen (inclusief ouderen) en kinderen vanaf 12 jaar: Als symptomen zich voordoen, neem dan twee tot vier tabletten na de maaltijd en voor het naar bed gaan, tot maximaal vier keer per dag.

Kinderen jonger dan 12 jaar: enkel geven op medisch advies.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingrediënten

De werkzame stoffen in dit middel zijn: Natriumalginaat 250 mg Natriumwaterstofcarbonaat133,5 mg Calciumcarbonaat80 mg De andere stoffen in dit middel zijn: Mannitol (E421), macrogol 20.000, copovidon, aspartaam (E951), pepermuntsmaak, magnesiumstearaat en acesulfaam-K. Deze tabletten bevatten geen suiker of gluten.

Bijsluiter
Download bijsluiter
Waarschuwingen

Raadpleeg uw arts wanneer de klachten na 7 dagen aanhouden. Dit geneesmiddel bevat aspartaan (E951), dat een bron van fenylalanine is. Mensen met fenylketonurie dienen hier rekening mee te houden. Bevat natrium en calcium. Als u een natrium- of calciumarm dieet volgt, raadpleeg dan uw arts voordat u dit product gebruikt. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Bewaren beneden 30°C. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist