DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Gaviscon Suspensie Anijs 200ML
Gaviscon Suspensie Anijs 200ML
Gaviscon Suspensie Anijs 200MLGetekende maag met zuur en een beschermlaagje
Gaviscon Suspensie Anijs 200MLGetekende afbeeldingen war het voor te gebruiken is
Gaviscon Suspensie Anijs 200MLGetekende lepel met hoeveelheid vloeistof
Gaviscon Suspensie Anijs 200MLgetekende anijs
Gaviscon Suspensie Anijs 200MLgetekende fles
Gaviscon Suspensie Anijs 200MLsfeerfoto

Gaviscon Suspensie Anijs 200ML

10,59
 • Merk: Gaviscon
 • Inhoud: 200ML
 • EAN: 5000158066038
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 20:30 besteld, dinsdag in huis!
 • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Werkzaam bij brandend maagzuur en zure oprispingen

Algemeen
Gaviscon Suspensie Anijs verlicht brandend maagzuur en zure oprispingen. Een beschermend schuimlaagje op de maaginhoud voorkomt het terugstromen van maagzuur naar de slokdarm. Na inname werkt Gaviscon snel en tot vier uur lang. Gaviscon heeft een natuurlijke samenstelling, bevat geen Ranitidine. Het is verkrijgbaar als kauwtablet met pepermuntsmaak en als vloeibare suspensie met pepermunt- of anijssmaak. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Dosering
Geneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter.

Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar indien nodig 4x daags 10 tot 20 ml suspensie
Kinderen jonger dan 10 jaar indien nodig 4x daags 10 ml suspensie
De suspensie innemen na elke maaltijd en voor het slapengaan. De suspensie voor gebruik goed schudden en onverdund innemen.

Niet gebruiken als u allergisch bent voor één van de stoffen in dit medicijn. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek 6. Niet gebruiken Wanneer de werking van de nieren ernstig gestoord is.

Gebruikt u andere medicijnen, of heeft u dat kort geleden gedaan, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Actieve stofNatrium bicarbonaat
Sterkte500/267
Vorm10 ml
Indicatiemaagzuur, oprispingen

Ingrediënten

De werkzame stoffen in dit medicijn zijn: natriumalginaat en natriumbicarbonaat. De hulpstoffen in dit medicijn zijn: calciumcarbonaat, carbopol, methylparahydroxybenzoaat (E218), propylparahydroxybenzoaat (E216), natriumsaccharinaat, anijsaroma of pepermuntaroma, natriumhydroxide, erythrosine (uitsluitend Gaviscon anijs) en water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit medicijn gebruikt. - Dit medicijn bevat 145 mg natrium per 10 ml. Patiënten met een strikt zoutloos dieet dienen hiermee rekening te houden. - Dit medicijn bevat 160 mg calcium per 10 ml. Voorzichtigheid is geboden bij patiënten die lijden aan hypercalciëmie (te hoog gehalte calcium in het bloed), nefrocalcinose (neerslag van calcium in de nieren) of steeds terugkerende calcium bevattende nierstenen. - Heeft u een ernstige nier- of hartaandoening of heeft u die gehad? Bespreek dan met uw arts het zout dat in dit medicijn zit. Bepaalde zouten kunnen namelijk voor problemen zorgen bij deze aandoeningen. - Bij kinderen met een stoornis in de nierwerking of een ontsteking van de maag of de dunne darm moet men extra voorzichtig zijn. - De aanbevolen dosering niet overschrijden, langdurig gebruik vermijden. Indien de klachten langer dan 14 dagen aanhouden, raadpleeg dan uw arts.

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht. Niet in de koelkast of de vriezer bewaren. Gebruik dit medicijn niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die vindt u op de fles na “EXP”. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Na openen binnen 6 maanden gebruiken. Spoel medicijnen niet door de gootsteen of de wc en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met medicijnen moet doen die u niet meer gebruikt. Als u medicijnen op de juiste manier afvoert worden ze op een juiste manier vernietigd en komen ze niet in het milieu terecht

Vragen & Antwoorden
Wat is brandend maagzuur?

Brandend maagzuur is een pijnlijk, branderig gevoel achter het borstbeen, meestal vlak boven de maag. Sommige mensen voelen het als een drukkende of knijpende pijn. Maagzuur moet aanwezig zijn in onze maag om te zorgen voor een goede spijsvertering. Bij brandend maagzuur komt een heel klein beetje maagzuur per ongeluk in de slokdarm terecht. Onze slokdarm is echter, in tegenstelling tot de maag, niet bestand tegen dit maagzuur. Het kleine beetje maagzuur dat in de slokdarm terecht komt zorgt dan ook voor het branderige en pijnlijke gevoel dat hoort bij brandend maagzuur.
Aangezien de pijn achter het borstbeen wordt gevoeld, worden de klachten van brandend maagzuur nogal eens verward met hartklachten. Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts.

Hoe werkt Gavison?

Gaviscon zorgt voor een effectieve verlichting van de klachten van brandend maagzuur en zure oprispingen. Het legt het een beschermend schuimlaagje bovenop de maaginhoud. Dit laagje voorkomt het terugvloeien van maagzuur naar de slokdarm. Het maagzuur blijft in de maag en kan daar gewoon blijven zorgen voor een goede spijsvertering.

Meer uit ons assortiment:

 • Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten 16TB

  Gaviscon 250 Pepermunt Kauwtabletten | 16TB

  3,49
 • Ecosym Tandpasta Gebitsprothese 1ST

  Ecosym Tandpasta Gebitsprothese | 1ST

  5,49
 • Ecosym Gebitsreinigings Box 1ST

  Ecosym Gebitsreinigings Box | 1ST

  3,49
 • Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules 365CP

  Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules | 365CP

  -50%
  10,00
  19,99
 • A.Vogel Passiflora Rustgevende* Tabletten 200TB

  A.Vogel Passiflora Rustgevende* Tab... | 200TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -20%
  19,19
  23,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist