Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Schimmelinfecties>Voetschimmel>Voetschimmel crème

Daktarin 20mg Miconazol Crème en Strooipoeder 2ST

Bij schimmelinfecties van de huid

22,51
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Daktarin 20mg Miconazol Crème en Strooipoeder is een duo-verpakking met Daktarin Crème en Daktarin Strooipoeder voor de behandeling van voetschimmel of schimmelinfecties van de huid en voor het schimmelvrij maken van uw schoenen en sokken. Zowel de crème als strooipoeder bevatten 20mg miconazolnitraat dat ervoor zorgt dat vrijwel alle schimmels en sommige bacteriën die de huid kunnen besmetten gedood worden.

Hoe te gebruiken?
- crème: smeer de crème tweemaal per dag tot ongeveer twee centimeter rondom de geïnfecteerde plekken. Herhaal de behandeling gedurende 2 tot 6 weken. Blijf minstens nog een hele week behandelen nadat de infectie verdwenen is.
- strooipoeder: de aanbevolen dosering is de letsels 1 tot 2 maal per dag behandelen, zonder ook maar een dag over te slaan. Wanneer elk spoor van de aandoening verdwenen is (meestal na 2 tot 6 weken), ga dan nog 10 dagen door met behandelen. Hiermee voorkomt u dat de klacht snel terugkomt. Als u een schimmelinfectie aan de voet heeft, behandel dan ook uw kousen en schoenen dagelijks met Daktarin strooipoeder.

Lees voor gebruik de bijsluiter van Daktarin Crème 20mg Miconazol en Daktarin Strooipoeder 20mg Miconazol

Daktarin® is een geneesmiddel (lees voor gebruik de bijsluiter), vraag de (assistent-)drogist om advies. Daktarin® crème en strooipoeder bevatten Miconazolnitraat. Daktarin® nagellak bevat Miconazol. Niet gebruiken bij overgevoeligheid.

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.


Bijsluiter
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Daktarin 20mg Miconazol Crème en Strooipoeder 2ST?

Meer uit ons assortiment