shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00
Prolepha Permetrine 50mg/g Gel 30GR
Prolepha Permetrine 50mg/g Gel 30GR

Prolepha Permetrine 50mg/g Gel 30GR

13,85

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

 • Merk: Prolepha
 • Inhoud: 30GR
 • EAN: 8719327364789
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Medicijn voor de behandeling van schurft

Algemeen
Prolepha Permetrine 50mg/g Gel is een medicijn tegen schurft. Schurft is een ziekte van de huid dat veroorzaakt wordt door scabiëbesmetting (besmetting met schurft). Deze gel is geschikt voor volwassenen, jongeren en kinderen ouder dan 2 maanden.

Dosering
Volwassenen en jongeren ouder dan 12 jaar: tot 30 gram gel op de huid doen (overeenkomend met een tube van 30 gram of een halve tube van 60 gram). Kinderen van 6 tot 12 jaar: tot 15 gram gel op de huid doen (overeenkomend met een halve tube van 30 gram of een kwart tube van 60 gram). Kinderen van 2 maanden tot 5 jaar: tot 7,5 gram gel op de huid doen (overeenkomend met een kwart tube van 30 gram of een achtste tube van 60 gram). Dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Lees voor het gebruik de uitgebreide bijsluiter.Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: permetrine. De hulpstoffen in dit middel zijn: ethanol (96%), carbomeer 980, triethanolamine en gezuiverd water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit medicijn gebruikt: − als u baby’s behandelt. − als u weet dat u allergisch bent voor chrysanten (een bloem) of andere Compositae (een bloemsoort). Praat dan eerst met uw arts voordat u dit medicijn gebruikt. Alleen voor gebruik op de huid! Slik dit medicijn niet in. U kunt handschoenen dragen als u de gel op de huid doet, om ervoor te zorgen dat u geen last krijgt van uw handen. Zorg ervoor dat de gel niet in ogen, slijmvliezen (in de neus, keel of het gebied bij de geslachtdelen) of open wonden komt. Dit medicijn is niet giftig als u het maar kort gebruikt. Het mag niet gebruikt worden voor lange tijd. Permetrine kan bij blootstelling voor lange tijd giftig zijn voor het zenuwstelsel (neurotoxisch), vooral bij jonge kinderen. Dit medicijn brengt schade toe aan alle soorten insecten en dieren die in het water leven, zoals vissen. Let op dat dit medicijn niet in leefgebieden van vissen (aquaria) of reptielen (terraria) terecht komt. Dit medicijn brengt ook schade toe aan dieren zonder ruggengraat (ongewervelden) en dieren die in de grond leven. Dit medicijn kan klachten van astma of eczeem (jeukende huiduitslag) erger maken.

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C. Gebruik dit medicijn niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die vindt u op de verpakking. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Spoel medicijnen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met medicijnen moet doen die u niet meer gebruikt. Als u medicijnen op de juiste manier afvoert, worden ze op een verantwoorde manier vernietigd en komen ze niet in het milieu terecht. Het is bekend dat dit medicijn giftig is voor veel in het water levende dieren en voor dieren zonder ruggengraat (ongewervelden) zoals insecten en dieren die in de grond leven. Daarom is het extra belangrijk dat u zich aan bovenstaande uitleg houdt en dat u uw apotheker vraagt hoe u dit medicijn moet verwijderen zonder het milieu te beschadigen.

Meer uit ons assortiment:

 • Sperti Preparation H Zetpillen 12ST

  Sperti Preparation H Zetpillen | 12ST

  9,05
 • Daktarin Crème 20mg Miconazol 30GR

  Daktarin Crème 20mg Miconazol | 30GR

  14,08
 • Burt's Bees Baby Nourishing Lotion 170GR

  Burt's Bees Baby Nourishing Lotion | 170GR

  13,00
 • Perskindol Active Spray 150ML

  Perskindol Active Spray | 150ML

  -25%
  10,49
  * 13,99
 • Gratis verzending Salus Elixer Floradix 500ML

  Salus Elixer Floradix | 500ML

  -15%
  21,24
  * 24,99

* Aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist