Door achterstanden i.v.m. Black Friday moet u rekening houden met een vertraging van maximaal 3 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Loxazol 50mg Crème 30GR
Loxazol 50mg Crème 30GR

Loxazol 50mg Crème 30GR

20,55

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

×

of

Productbeschrijving

Voor de behandeling van schurft (scabiës) en schaamluis

Algemeen
Loxazol 50mg Crème is een geneesmiddel bestemd voor de behandeling van schurft (scabiës) en schaamluis. Schurft is een huidaandoening die wordt veroorzaakt door een besmetting met een parasiet genaamd schurftmijt. Een van de verschijnselen van een besmetting met schurftmijt is een vaak hevige jeuk. Door aan de aangedane plekken krabben, wordt de huid beschadigd.

Een schaamluis is een besmetting met de gelijknamige parasiet. Dit is een andere parasiet dan de hoofdluis. Het zijn kleine insecten die vlakbij de huid leven en hieruit bloed opzuigen om zich te voeden. Een van de eerste tekenen van de besmetting is jeuk. U kunt de schaamluizen met het oog waarnemen.

Hoe te gebruiken?
Behandeling bij schurft:
Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: Breng tot 30 gram crème aan (dit komt overeen met een hele tube van 30 gram).
Kinderen in de leeftijd van 6 - 12 jaar: Breng tot 15 gram crème aan (dit komt overeen met een halve tube van 30 gram).
Kinderen in de leeftijd van 2 maanden - 5 jaar: Breng tot 7,5 gram crème aan (dit komt overeen met een kwart tube van 30 gram).

Behandeling schaamluis:
Bij volwassenen ouder dan 18 jaar In geval van schaamluis moeten de volgende plaatsen worden behandeld:
- schaamstreek;
- gebied rond de anus;
- binnenzijde van de dijen;
- beharing op de romp die zich uitstrekt tot de schaamstreek.

Hiervoor is meestal 1/3 van de inhoud van een tube van 30 gram voldoende. Bij sommige volwassenen kan meer crème nodig zijn. Echter nooit meer dan 2/3 van de tube gebruiken.

Dosering bij kinderen tot 18 jaar: Raadpleeg uw arts vóórdat u dit middel gaat gebruiken bij kinderen tot 18 jaar. Kinderen jonger dan 2 maanden. Loxazol crème niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 maanden.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C. Niet in de vriezer bewaren. Na opening van de tube nog 6 maanden houdbaar.

Ingrediënten

Ingrediënten
De actieve stof in dit middel is: permetrine.
De andere stoffen in dit middel zijn:gefractioneerde kokosolie, glycerylmonostearaat, macrogolcetylether, cetomacrogol 1000, isopropylmyristaat, wolalcoholen/vloeibare paraffinemengsel, butylhydroxytolueen (E321), glycerol (E422), carbomeer, natriumhydroxide (E524), gezuiverd water. Als conserveermiddel: formaldehyde (E240).

Bijsluiter
Download bijsluiter

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist