9375.382 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Tandpasta>Tandpasta zonder fluoride

Bluem Tandpasta Mini 15ML

Tandpasta die met zijn unieke receptuur optimaal reinigt en verzorgt

2,99
  • Merk:  Bluem
  • Inhoud: 15ML
  • EAN: 705105334950
  • Op voorraad:  28  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De Tandpasta van Bluem is er een zonder Fluoride en schuurmiddel. Het bevat een unieke receptuur met onder meer een hoge concentratie actief Zuurstof. Dit geeft het niet alleen een geneeskrachtige werking, maar ook een krachtig reinigende.

Hoe werkt het?
De effectiviteit van Bluem tandpasta is het resultaat van de wisselwerking van de verschillende ingrediënten:

Bluem tandpasta pakt tandplak aan. Daardoor blijft uw tandvlees in optimale conditie. Gezond tandvlees is belangrijk voor het behoud van uw implantaten, gezonde tanden en een frisse adem.

Bluem tandpasta zorgt voor de aanmaak van nieuwe bloedvaten. Bovendien herstelt het beschadigde cellen rondom de implantaten. Dit voorkomt terugtrekkend tandvlees en herstelt het kaakbot, waardoor de implantaten goed blijven vastzitten.

Bluem tandpasta zorgt ervoor dat uw tanden wit blijven en dat er geen kleurverschillen ontstaan tussen de natuurlijk tanden, facings en kronen (o.a. door gebruik van koffie, thee, tabak en rode wijn).

Bluem tandpasta is ook geschikt voor personen die preventief bacterie- en/of infectievorming op of in het tandvlees willen voorkomen.

Bluem tandpasta heeft een neutrale pH-waarde en bevat geen schurende bestanddelen. Hierdoor ontstaat er geen schade aan tand- en implantaatoppervlakken.

De hoge concentratie fluoride die in normale tandpasta aanwezig is, tast de titaniumlaag van het implantaat aan. Bluem tandpasta bevat geen fluoride en verlaagt daarmee het risico dat het implantaat losraakt.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bluem Tandpasta Mini 15ML?

Meer uit ons assortiment