9478.023 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Bluem Oral Foam 100ML

Een rijke schuim voor de verzorging van tandvlees en mondslijmvlies

14,95
  • Merk:  Bluem
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 653341364609
  • Op voorraad:  35  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Bluem Oral Foam is een rijke schuim met een gespecialiseerde formule, die het tandvlees en mondslijmvlies een optimale verzorging biedt. Een wereldberoemde tandarts en kaakchirurg heeft deze unieke formule op basis van actieve zuurstof ontwikkeld om u van een gezonde mond te voorzien, wat essentieel is voor een gezond lichaam. Bluem Oral Foam is, naast de gebruikelijk mondverzorging, ideaal om te gebruiken voor het reinigen van onder andere beugels en kunstgebitten. Het alcohol- en fluoride vrije Bluem Oral Foam normaliseert en controleert schadelijke bacteriën en geeft u er een prachtige glimlach voor terug.

Bluem Oral Foam is in het bijzonder geschikt voor:
● mensen met doorzichtige beugels, zoals invisalign, losse of vaste beugels;
● mensen die tandenknarsen en daarvoor een bitje of trainer hebben;
● mensen met een kunstgebit;
● sporters met gebitsbeschermers (zoals bijvoorbeeld een hockeybitje);
● mensen met slechte adem of een droge mond;
● mensen met gevoelige tanden.

Hoe te gebruiken?
Voor dagelijkse mondverzorging:
Breng oral foam rechtstreeks in de mond aan door 2 keer op het pompje in te drukken te pompen. U kunt dit het beste doen ná het poetsen met Bluem Tandpasta. Houd het schuim tenminste 60 seconden in de mond en laat het goed door de mond bewegen. Slik het schuim niet door en niet naspoelen met water.

Voor (doorzichtige) beugels en kunstgebitten:
B
reng het schuim direct aan op de beugel of het kunstgebit. Zorg voor een gelijkmatige verdeling en plaats uw beugel, kunstgebit of mondbeschermer met de foam erin weer terug in de mond en spuug het overtollige schuim uit. Hardnekkig vuil kan na het aanbrengen van het schuim met een zachte tandenborstel verwijderd worden. Draag de beugel of het kunstgebit zoals geadviseerd door uw orthodontist of tandarts. Voor vaste beugels volgt u de instructie van dagelijkse mondverzorging.
Ingredienten

Ingrediënten
Aqua, Glycerin, Mel, Sodium Lauryl Sulfate, PVP, Sodium Citrate, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Perborate, Sodium Methylparaben, Citric Acid, Methyl Salicylate, Xylitol, Lactoferrin, Magnesium Sulfate, Limonene, CI 42090

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bluem Oral Foam 100ML?

Meer uit ons assortiment