DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Biotics Ca-D-Glucaraat Capsules 120CP
Biotics Ca-D-Glucaraat Capsules 120CP
Biotics Ca-D-Glucaraat Capsules 120CP1
Biotics Ca-D-Glucaraat Capsules 120CP2

Biotics Ca-D-Glucaraat Capsules 120CP

10% korting
71,8579,83
  • Merk: Biotics
  • Inhoud: 120CP
  • EAN: 0780053033544
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  25  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Calcium-D-glucaraat

Algemeen
Biotics Ca-D-Glucaraat Capsules is een voedingssupplement op basis van calcium-d-glucaraat. Calcium-D-Glucaraat is het calciumzout van het zuur D-glucaarzuur. Het ondersteunt het glucuronidatieproces, een belangrijke fase-2-reactie in de lever. Aanmaak van glucuronzuur is noodzakelijk voor het neutraliseren en afvoeren van toxines en overmaat aan steroïdehormonen zoals oestrogeen.

Dosering
2 maal 1 capsule per dag bij de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Omdat calcium-d-glucaraat de effectiviteit van de glucuronidatie vergroot, kan het ook de uitscheiding van bepaalde medicijnen versnellen waardoor de werking van die medicijnen vermindert. Interacties met reguliere of natuurlijke geneesmiddelen zijn steeds mogelijk.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?
Helaas kan door EU-wetgeving maar beperkt informatie worden geven over dit product. Uitsluitend informatie over goedgekeurde claims die vermeld staan in de EU database mag worden vermeld. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen daarom niet gedeeld worden.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan gerust contact op met onze gediplomeerde drogisten voor persoonlijk advies.
Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules

 

 

RI*

Calcium-D-Glucaraat

1000 mg

 

Erwtenmengsel (Pisum sativum)

240 mg

 

Calcium (calcium-d-glucaraat)

122 mg

15%

* Referentie inname

Ingrediënten
calcium-d-glucaraat, pisum sativum (actiVbase®: biologische plantencultuur, bevat van nature polyfenolen, SOD en catylase), calcium-d-glucaraat, capsule: gelatine, water, glycerine.

Allergenen informatie
Dit product is vrij van Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Suiker, Conserveringsmiddelen, Synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, Gist

Waarschuwingen

Omdat calcium-d-glucaraat de effectiviteit van de glucuronidatie vergroot, kan het ook de uitscheiding van bepaalde medicijnen versnellen waardoor de werking van die medicijnen vermindert. Interacties met reguliere of natuurlijke geneesmiddelen zijn steeds mogelijk. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist