DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Biotics vitaminen en supplementen

Biotics Research® produceert orthomoleculaire voedingssupplementen die het lichaam ondersteunen. Op basis van natuurlijke ingrediënten en volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Lees hier alles over Biotics en de Biotics supplementen.Lees meer

Best verkopende producten

Wat is Biotics Research?

Maak kennis met Biotics Research, al ruim 40 jaar toonaangevend in supplementen van topkwaliteit, unieke productformuleringen en ongekende kwaliteitscontrole. Met supplementen ontwikkeld door Biotics Research bent u verzekerd van de zuiverste, meest efficiënte supplementen op de markt. Biotic Research is al sinds 1976 een toonaangevende wereldspeler op het gebeid van kwalitatieve voedingssupplementen en is trots op hun gewaardeerde partnerships met professionals in de gezondheidszorg.  

Biotics is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in orthomoleculaire voedingssupplementen die ondersteuning bieden aan het gezonde lichaam. Het merk wordt door duizenden dokters en gezondheidsprofessionals over de hele wereld geadviseerd. In Nederland kunt u Biotics voedingssupplementen kopen bij DeOnlineDrogist.nl.

Waarom zijn kwalitatieve voedingssupplementen zo belangrijk?

Kwaliteit in voedingssupplementen. Heeft u daar al eens over nagedacht? Het is de moeite waard om even bij stil te staan, want er zijn meer verschillen dan u denkt. Voedingssupplementen, nog nooit was er zoveel aanbod. Veel merken beloven allemaal hetzelfde. Maar klopt dat wel? Het devies van Biotics Research: kies wijs uit liefde voor uw gezondheid. Ontdek hoe Biotics Research zich onderscheidt met kwalitatieve voedingssupplementen.
Voedingssupplementen van hoge kwaliteit

Hoe herken ik supplementen met een optimale opneembaarheid?

De prijsverschillen tussen supplementen zijn enorm, de verleiding om te kiezen voor een goedkoper product is groot. Helaas, goedkope supplementen bieden niet de kwaliteit waarnaar je op zoek bent. Maar hoe ziet kwaliteit er dan wel uit? Lees hieronder hoe u hoogwaardige supplementen eruitzien.

Zo ziet kwaliteit eruit:

Biotics Research producten onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit en biologische beschikbaarheid

 • Natuurlijke producten
  Nieuwste technologie op vlak van micronutriënten, fyto-, enzym- en organotherapie

 • Veilige samenstelling
  Minder vul- en bindmiddelen, toxische stoffen of allergenen

 • Synergie (1 + 1 = 3)
  Een combinatie van de juiste voedingsstoffen en cofactoren, zodat ze elkaars effect versterken

 • Unieke technieken
  Voor een optimale opneembaarheid

Hoge kwaliteitsstandaard in verpakkingen

Tabletten, capsules, poeders en soms vloeistoffen worden verpakt in HDPE* (High Density polyethylene) en PP (polypropyleen) verpakkingen, zodat we de kwaliteit en stabiliteit gedurende de houdbaarheidsperiode van het product kunnen garanderen. Dit type materiaal is bovendien uitstekend recyclebaar en brengt ook geen schade toe aan het milieu. Verder gebruiken we amberkleurig glas (type 3) om de inhoud te beschermen tegen lichtinfiltratie en zo de kwaliteit en stabiliteit van het product te garanderen

*Wat is High density polyethylene?

HDPE wordt meestal gebruikt voor de productie van dikkere, ondoorzichtige plastic soorten. Dit type materiaal is veilig en is ook uitstekend recyclebaar. HDPE bestaat uit kool- en waterstof: dit betekent dat bij eventuele verbranding er geen schadelijke stoffen vrijkomen. Vooral dit is belangrijk, omdat we graag een bijdrage aan het milieu willen leveren op alle denkbare manieren.

Aan de productie van alle producten besteedt Biotics Research® veel tijd en zorg. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg om te worden verwerkt tot deze kwalitatief hoogwaardige producten. Deze hoge kwaliteitsstandaard zorgt voor in een complete serie van betrouwbare en vooruitstrevende voedingssupplementen met unieke samenstellingen. Bovendien wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Let op:

 • Houd voedingssupplementen buiten bereik van jonge kinderen;
 • Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet, bekijk hiervoor de gebruiksaanwijzing;
 • Overleg altijd met uw arts, wanneer u een ziekte heeft of medicijnen gebruikt, voordat u met een supplement start;
 • Supplementen niet meer gebruiken na het verlopen van de houdbaarheidsdatum;
 • Een supplement kan een aanvulling zijn op de gezonde voeding en een gezonde leefstijl, maar is geen vervanging hiervan. Blijf voldoende groente, fruit en vezels eten.

Waar kan ik Biotics kopen?

Biotics supplementen kopen doet u gemakkelijk en snel online. Wilt u meer weten over de supplementen, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. We beantwoorden uw vragen graag en voorzien u graag van deskundig advies.

Bestelt u voor 21.30 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag aan huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis thuisbezorgd.

Wat kosten Biotics supplementen?

Bovenaan deze pagina ziet u de huidige prijs van de Biotics supplementen. Ook ziet u het hier wanneer er Biotics supplementen in de aanbieding zijn.

Dormavit Plus, natuurlijk slaapverwekkend

Voedingssupplement Dormavit Plus bevat een doeltreffende combinatie van natuurlijke ingrediënten voor een rustig gemoed en een herstellende slaap. Bevat rustgevende neurotransmitter GABA, melatonine, fytonutrienten en taurine, mangaan, magnesium, zink en p-5-p .

Unieke eigenschappen:
 • Met ondersteunende planten als valeriaan, baikalglidkruid en passiebloem
 • Bevat taurine dat werkt als agonist voor GABA
 • Met cofactoren vitamine B1, B6, C, inositol, mangaan en zink
 • Bevat magnesium in een makkelijk opneembare verbinding (citraat)

*Valeriaan helpt om in slaap te vallen en om lichaam en geest te ontspannen. (Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.)


Biotics Acti-Mag Plus

Acti-Mag Plus, goed voor het zenuwstelsel en helpt vermoeidheid verminderen. Magnesium ondersteunt een normale werking van het zenuwstelsel en een normale energievoorziening. Draagt bij aan een normale spierfunctie.

Unieke eigenschappen:

 • Uitzonderlijk goede opneembaarheid & biologische beschikbaarheid van magnesium

 • Sterke synergetische combinatie: rijk aan actieve B-vitamines, taurine en silicium voor de optimale werking van magnesium

 • Glycerofosfaat in poedervorm: het best getolereerd door maag en darmen

 • 400 mg elementaire magnesium (3,2g magnesiumglycerofosfaat)

 • Aangename smaak


Bi-Omega-1000, natuurlijke hoog gezuiverde visolie

EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart en de instandhouding van normale triglyceridengehalten in het bloed. DHA ondersteunt een normale hersenfunctie. De inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. Bekijk Bi-Omega-1000.

Unieke eigenschappen

 • Visolie uit ansjovis: kleine vis, die schoner is en duurzaam gevangen wordt

 • Hoge concentratie EPA & DHA als triglyceriden

 • Uniek op meerdere controle- en zuiverheidscertificaten: Orivo, Omnipure en Friends of the Sea

D-Mulsion

D-Mulsion, Micro-emulsie van vitamine D, snelle en vrijwel volledige opname. Vitamine D3 draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, de instandhouding van normale boten en de normale werking van spieren.

Unieke eigenschappen:

 • Hoge biologische beschikbaarheid door gebruik van de activmulsion-techniek (op basis van natuurlijke micro-emulsie)

 • Vrij van toxische emulgatoren

 • Eenvoudige dosering voor elke leeftijdscategorie

 • Gegarandeerde dosis vitamine D3 per druppel micro-emulsie

 • Sterker klinisch effect in vergelijking met wekelijkse of maandelijkse doseringen

 • 1 druppel = 10 mcg RE of 400 IE

 • Sublinguale opname en door de emulsificatie geen belasting van gal en lever


Welke Biotics supplementen zijn er nog meer?

Er zijn veel verschillende Biotics Research voedingssupplementen te koop. Bovenaan deze pagina vindt u ze allemaal. Maar om u alvast een idee te geven van wat er verkrijgbaar is, noemen we er hier een aantal:

 • Biotics Multi Vit-A-Mins: Dit is een Biotics multivitamine supplement. Hierin zitten ontzettend veel vitaminen en mineralen. Het voert te ver om hier de gehele ingrediëntenlijst op te sommen, die is namelijk nogal lang! Een tipje van de sluier: er zit onder meer vitamine A, B, C, D, E, K in, diverse mineralen zoals calcium, zink, kalium, ijzer en ook biotine en foliumzuur. 
 • Biotics ADHS: In dit Biotics ADHS voedingssupplement zit een complex van vitaminen, mineralen en kruiden, zoals vitamine B, C en E, magnesium en basilicum. Het werkt ter ondersteuning van de bijnieren. De buitenkant van bijnieren (bijnierschors) maken belangrijke hormonen aan. Biotics ADHS ondersteunt deze bijnieren om het hormoonniveau van de hormonen te behouden. 
 • Biotics Berberol Forte Capsules: Biotics Berberol Forte is een supplement op basis van berberine, chroom en niacine. Niacine draagt bij tot de instandhouding van een normale huid, de werking van het zenuwstelsel en het helpt bij de vermindering van vermoeidheid. Chroom helpt bij de instandhouding van normale bloedsuikerwaarden.
 • Biotics Cytozyme-AD Bijnier Tabletten: Biotics Cytozyme-AD is er voor de ondersteuning van de bijnieren. Het is 100% natuurlijk en het bevat zuiver bijnierconcentraat. Dit supplement is aangevuld met de antioxidant-enzymen superoxide dismutase (SOD) en catalase.
 • Biotics Jodium Vloeibaar: Vloeibare jodium van Biotics, handig te doseren door te druppelen. Jodium draagt bij aan de schildklierfunctie.
 • Biotics Bio 6 Plus: Dit is een supplement met drie enzymen; het middel ondersteunt de spijsvertering.
 • Biotics Beta Plus: Beta Plus van Biotics helpt bij de galproductie. Gal wordt gemaakt door de lever, waarna het wordt opgeslagen in de galblaas. Het is vooral nodig om vetten te verteren. Wanneer je vetten binnenkrijgt komt er gal vrij in de darmen. Biotics Beta Plus ondersteunt het proces van galproductie.

 • Biotics Bio-Immunozyme Forte Capsules: Een supplement dat het natuurlijke, gezonde immuunsysteem ondersteunt, is Biotics Bio-Immunozyme Forte. Het supplement bevat vele verschillende ingrediënten, vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Maar bijvoorbeeld ook vitamine C ter ondersteuning van de afweer.

 • Biotics Ashwagandha Pure Capsules: Biotics Ashwagandha Pure is een voedingssupplement dat 4,5 mg Ashwagandha per capsule bevat. Het draagt bij aan het tot rust brengen van het zenuwstelsel, het is ontspannend en rustgevend en goed voor de geestelijke balans*. Ashwaganda is al sinds honderden jaren bekend in de traditionele ayurvedische geneeskunst. 


Let op:

 • Houd voedingssupplementen buiten bereik van jonge kinderen;

 • Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet, bekijk hiervoor de gebruiksaanwijzing;

 • Overleg altijd met uw arts, wanneer u een ziekte heeft of medicijnen gebruikt, voordat u met een supplement start;

 • Supplementen niet meer gebruiken na het verlopen van de houdbaarheidsdatum;

 • Een supplement kan een aanvulling zijn op de gezonde voeding en een gezonde leefstijl, maar is geen vervanging hiervan. Blijf voldoende groente, fruit en vezels eten.