Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Omega vetzuren>Omega 3

Arctic Blue Omega-3 Visolie met Vitamine D Sinaasappel 150ML

Hersenbouwstenen

17,43
  • Op voorraad:  33  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Arctic Blue Omega-3 Visolie met Vitamine D Sinaasappel bevat olie uit de vette vis Kabeljauw. Aangezien kinderen en volwassenen vaker niet-vette vissen eten als kibbeling of vissticks, dan vette vissen als sardientjes en makreel is dit voedingssupplement perfect om te gebruiken als aanvulling op de dagelijkse voeding en om het lichaam van de benodigde vetzuren te voorzien.

Kabeljauw is een rijke bron van de vetzuren Omega-3's EPA en DHA. Deze essentiele vetzuren, worden essentieel genoemd omdat het lichaam deze niet zelf kan aanmaken. Het vetzuur DHA is erg belangrijk voor de groei en ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen, met name voor de zenuwcellen, ogen en hersenen. Deze formule is aangevuld met vitamine D voor de perfecte ondersteuning aan een gezond immuunsysteem.

Deze kabeljauwolie bevat per dessertlepel net zoveel Omega-3 vetten als een halve haring. Het is wetenschappelijk bewezen dat een dagelijkse hoeveelheid van 250mg EPA en DHA goed is voor het hart, en dat een dagelijkse hoeveelheid van 250mg DHA goed is om scherp te blijven zien en om de hersenfunctie normaal te houden.

Dosering
Neem 1 dessertlepel per dag, te gebruiken na een maaltijd, gelijk van de lepel of geroerd door bijvoorbeeld uw yoghurt. Ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Na opening in de koelkast bewaren en nog tenminste 3 maanden houdbaar.
Ingredienten
Samenstelling per dagdosering van 1 dessertlepel (5 ml)
Visolie 4544 mg
  waarvan Omega-3   900 mg
    waarvan DHA   440 mg
    waarvan EPA   300 mg
Vitamine D 10 mcg 

Ingrediënten
Kabeljauwolie, natuurlijk sinaasappelaroma, vitamine D3 (cholecalciferol), antioxidant (extracten van rozemarijn, tocoferolrijk extract en ascorbylpalmitaat).

Allergenen informatie
Dit product bevat vis.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arctic Blue Omega-3 Visolie met Vitamine D Sinaasappel 150ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100