9367.688 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Eten & drinken>Smaak en bereiding>Zoetstoffen>Zoetstof poeder

Dextro Energy Puur Poederzak 400GR

Snel extra energie

2,73
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
U kunt Dextro Energy Dextropur gebruiken voor onmisbare energie. Voor recreatieve- en topsporters bewijst het goede diensten, maar ook voor zuiglingen, kraammoeders, ouderen, langdurig zieken en operatiepatïënten
Tips voor gebruik in het huishouden: kan in elke vloeistof gemengd worden, heeft geen bijsmaak. De yoghurt of het toetje is ideaal voor kinderen, maar het kan dus ook gewoon door de melk of de limonade.
Baby te vroeg geboren, ziek, zwakjes: ideaal om weer op sterkte te komen, peuters/kleuters/kinderen: 1e dag naar school, ziek, zwak of gewoon zware dag? een beetje extra energie kan al veel helpen!

Vragen & Antwoorden
Wat is de specifieke samenstelling van dit product?

Dextropur is uit de volgende Ingrediënten samengesteld:

Ingrediënten: 100% Dextrose kristalwaterhoudend.

Hoe dien je dit product te bewaren?

U kunt de zak goed afgesloten bewaren in de doos, eventueel met een elastiek eromheen. Als er teveel vocht bijkomt zal het kunnen gaan klonteren.

Wat is dextrose?

Dextrose behoort tot de koolhydratengroep, die naast vetten en eiwitten de belangrijkste voedingsstoffen van de mens zijn. Het is de belangrijkste enkelvoudige suiker en wordt in het algemeen ook druivensuiker of in de geneeskunde glucose genoemd. Met de verschillende benamingen wordt echter altijd dezelfde molecule bedoeld. Dextrose is een natuurlijke suikerstof, die bijvoorbeeld in zoete vruchten en honing voorkomt. Dextro wordt echter ook uit zetmeel gewonnen, bijvoorbeeld maïszetmeel, dat met behulp van enzymen in zijn afzonderlijke bouwstenen wordt gesplitst.
Het is identiek aan de lichaamseigen bloedsuiker en wordt via het bloed direct naar alle lichaamsorganen en –cellen, ook naar de hersenen, getransporteerd. Dextro Energy is dextrose en levert daarom direct energie. 

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Dextro Energy Puur Poederzak 400GR?

Meer uit ons assortiment