Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Huidongemakken>Droge huid

Cruydhof Teunisbloemolie 30ML

Voor de droge huid, of gewoon als massageolie. Inwendig gebruik bij een behoefte aan gamma linoleenzuur.

Korting 20%
7,15 5,72
  • Merk:  Cruydhof
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8713589032691
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Deze oliën van Cruydhof worden verkregen door het persen van de vruchten/noten/zaden van verschillende planten. Bij bewaren in een donkere fles op een koele plaats kunnen ze zeker 2 jaar bewaard blijven. Voor het gebruik moeten sommige van deze oliën eerst op kamertemperatuur zijn omdat ze anders nog gestold zijn.

Cruydhof Teunisbloemolie is zeer rijk aan essentiële vetzuren, die van groot belang zijn voor het lichaam net zoals vitamines, mineralen en eiwitten. Een belangrijk ingrediënt van de essentiële vetzuren van de Teunisbloem is Gamma-Linoleenzuur (GLA). Deze stof (GLA) helpt mee aan de opbouw van gezonde celmembranen in het lichaam, daarnaast is het de bouwstof voor de belangrijke lichaamsstof Prostaglandine E1. Gamma-Linoleenzuur komt niet veel voor in andere voedingsmiddelen behalve in moedermelk.

Hoe te gebruiken?
Inwendig : Om te voorzien in de behoefte aan gamma linoleenzuur. Volwassenen als kuur inwendig: 2x per dag 10-20 druppels, als onderhoudsdosis 1x per dag 10 druppels.
Uitwendig bij: Droge huid, gevoelige huid en verouderde huid. 2x per dag de betroffen plekken op de huid insmeren. Koel en donker bewaren

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Cruydhof Teunisbloemolie 30ML?

Meer uit ons assortiment